Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

Lost network access

OP ojan

13th March 2014, 12:11 AM   |  #1  
OP Junior Member
Flag La Celle Saint-Cloud
Thanks Meter: 0
 
17 posts
Join Date:Joined: Dec 2004
More
Be careful if you play around with the service menu on your Xperia Z Ultra, I just ran into a major issue (bug)?
I looked at the various options in the Service menu and one is about Radio Bands, but when you select it you have only 1 choice "USA Radio Bands".
Once selected, no way to change back to a different region and the phone simply gets disconnected from the Network with no way to re connect.
I'm currently going through a Factory Reset which seems to fix it.
13th March 2014, 09:44 AM   |  #2  
SpyderTracks's Avatar
Senior Member
Flag London
Thanks Meter: 582
 
2,888 posts
Join Date:Joined: Jan 2007
More
Quote:
Originally Posted by ojan

Be careful if you play around with the service menu on your Xperia Z Ultra, I just ran into a major issue (bug)?
I looked at the various options in the Service menu and one is about Radio Bands, but when you select it you have only 1 choice "USA Radio Bands".
Once selected, no way to change back to a different region and the phone simply gets disconnected from the Network with no way to re connect.
I'm currently going through a Factory Reset which seems to fix it.

You could also manually change the apn's rather than reset.

Sent from my C6833 using XDA Premium 4 mobile app
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes