Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

[Q] N7100 black screen after crash

OP eddie.game

1st March 2014, 10:42 AM   |  #1  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
6 posts
Join Date:Joined: Jan 2014
Hello guy's,

My device crashed suddenly while i was cutomizing my rom. But after that it does not turn on at all. I don't even get the White Galaxy Note Text. I have tried to boot into Recovery or Download Mode but it does not work at all...

can you help me?
1st March 2014, 11:08 AM   |  #2  
sawdoctor's Avatar
Senior Member
Flag warrington
Thanks Meter: 3,426
 
3,701 posts
Join Date:Joined: Jul 2008
More
You could try mskips toolkit from skipsoft.net but sounds like you need a jig. Are you getting a red flashing light? That normally means sds if you are

Sent from my GT-N7105 using XDA Premium 4 mobile app
1st March 2014, 04:35 PM   |  #3  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
6 posts
Join Date:Joined: Jan 2014
No it does not do anything, no light ... nothing at all...
1st March 2014, 04:37 PM   |  #4  
Junior Member
Flag shenzhen
Thanks Meter: 0
 
17 posts
Join Date:Joined: Mar 2014
What's going on

Sent from my XT535 using xda app-developers app
1st March 2014, 05:31 PM   |  #5  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
6 posts
Join Date:Joined: Jan 2014
So I think it may be hardbricked, so i hope, withe a JIG to get in Downloadmode to get it running again.
2nd March 2014, 05:02 AM   |  #6  
Junior Member
Flag shenzhen
Thanks Meter: 0
 
17 posts
Join Date:Joined: Mar 2014
Seems its just broken the glass on the front

Sent from my XT535 using xda app-developers app
3rd March 2014, 06:53 PM   |  #7  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
6 posts
Join Date:Joined: Jan 2014
No i dont think so, because i have already tried to start the Download Mode blind, but Odin did not recognised my Device so it should not be a Display defect...
5th March 2014, 03:56 PM   |  #8  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
6 posts
Join Date:Joined: Jan 2014
So i plugged in The USB JIG but it does not do anything at all

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes