Post Reply

[Q] Camera not working on data enabled

OP pankajkainthla

9th March 2014, 06:56 PM   |  #1  
pankajkainthla's Avatar
OP Junior Member
Flag chandigarh
Thanks Meter: 8
 
22 posts
Join Date:Joined: Nov 2011
More
Hello
my device is c6502 Front some days i am having problems with my front camera . It shows pink lines or screen on camera and then crashes. By checking varoious options it seems that it only occurs when mobile data is enabled . When mobile data is disabled then there is no camera problem . I have sent the device to service center two times but they were not able to find the cause . They have replaces my set but the second device also have the same problem . Do anyonw here facing such problem or have any solutions to that .

Thanks.
9th March 2014, 07:02 PM   |  #2  
Senior Member
Thanks Meter: 10
 
156 posts
Join Date:Joined: Feb 2010
Hard reset, I mean, you must try with hard reset

Enviado desde mi C6503 mediante Tapatalk
9th March 2014, 07:55 PM   |  #3  
pankajkainthla's Avatar
OP Junior Member
Flag chandigarh
Thanks Meter: 8
 
22 posts
Join Date:Joined: Nov 2011
More
I have done facetory reset and flashing stock rom but the problem is till there
9th March 2014, 10:02 PM   |  #4  
bhavstech's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 317
 
955 posts
Join Date:Joined: Aug 2013
More
Quote:
Originally Posted by pankajkainthla

I have done facetory reset and flashing stock rom but the problem is till there

hardware issue contact service centre
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools
Display Modes