FORUMS

[Q] c11 roms baseband unknown

23 posts
Thanks Meter: 0
 
By Aditmac1, Junior Member on 23rd February 2014, 06:12 AM
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread
I recently flashed the temasek and official CM11 roms, but the baseband has been unknown since.
So I had flash back to the original rom that I was using, my QUESTION is that I like cm11 alot, so how can i fix this problem?
 
 
23rd February 2014, 06:19 AM |#2  
radicalisto's Avatar
Senior Member
Flag York
Thanks Meter: 1,540
 
Donate to Me
More
Which Note model? -- N9005 or N9005 variant? -
  • T/w8 ?


Which recovery do you use?
Last edited by radicalisto; 23rd February 2014 at 06:27 AM. Reason: Messed up formatting... DOH!
23rd February 2014, 12:35 PM |#3  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Prompt
Quote:
Originally Posted by radicalisto

Which Note model? -- N9005 or N9005 variant? -

  • T/w8 ?


Which recovery do you use?

It is actually N9006 but temasek's v45 for n9005 and earlier worked fine, I am using CWM rec.
Until recently, temasek's v46 and 47, the baseband becomes unknown
23rd February 2014, 01:28 PM |#4  
Khizar's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 8,855
 
More
Last time a user had that issue, he fixed it by flashing stock via odin and then CM but he was using a n9005 so I am not sure if that will work for you as well...However no harm in trying.

Sent From My SM-N9005 To All You Wonder Nobodies!!
24th February 2014, 04:13 AM |#5  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Quote:
Originally Posted by Khizar

Last time a user had that issue, he fixed it by flashing stock via odin and then CM but he was using a n9005 so I am not sure if that will work for you as well...However no harm in trying.

Sent From My SM-N9005 To All You Wonder Nobodies!!

I'm sorry but I speak poor English. What is a Stock? I've tried flashing kernel and baseband but it did not work.
When I use Temasek's v45, it shows that my baseband is ML1, but when I use further version, it becomes unknown.
24th February 2014, 07:32 AM |#6  
radicalisto's Avatar
Senior Member
Flag York
Thanks Meter: 1,540
 
Donate to Me
More
Stock is your original Samsung ROM

Sent from my CM11 Kitkat powered N9005
24th February 2014, 07:46 AM |#7  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Post
Quote:
Originally Posted by radicalisto

Stock is your original Samsung ROM

Sent from my CM11 Kitkat powered N9005

ok i see, i tought it was sth like baseband or kernel or sth else.
I just flashed a n9006 rom made by chinese romers to get my note mp4 into a note3, or i could just use temasek's v45.
I just wanna use the latest cm11 rom but it seems that it's not quite possible for now, so i'll just stick to my original rom...
24th February 2014, 07:50 AM |#8  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Clock
Quote:
Originally Posted by radicalisto

Stock is your original Samsung ROM

Sent from my CM11 Kitkat powered N9005

are there kernels and basebands that don't match, i mean they just don't work when put together?
24th February 2014, 08:41 PM |#9  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
I actually got to a similar problem, after some cyanogenmod update I suddenly got no cellular service at all signal strength stuck on -120db and its stuck on searching for service, flashing older versions, wipes, all did nothing
25th February 2014, 02:01 AM |#10  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Quote:
Originally Posted by qlum

I actually got to a similar problem, after some cyanogenmod update I suddenly got no cellular service at all signal strength stuck on -120db and its stuck on searching for service, flashing older versions, wipes, all did nothing

We have probably same issue
25th February 2014, 07:41 AM |#11  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Quote:
Originally Posted by Aditmac1

We have probably same issue

I am going to try flashing back to stock tonight, I will report back if it works.

Read More
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes