Post Reply

[Q] Signal temporarily dropping?

OP Koopa777

5th March 2014, 06:57 PM   |  #1  
OP Senior Member
Thanks Meter: 244
 
600 posts
Join Date:Joined: May 2012
I used to be on ZV8 radios until about a week ago, when I flashed Optimus ROM and ZVA radios. I then had an issue where signal would drop for a few seconds and then reconnect. My cell standby shows 1% without a signal because of this. I flashed back to ZV8 radios, but I continue to get this issue even on AOSP ROMs. I might try to flash stock and update profile/PRL/etc, but barring that, any ideas as to what could be wrong? Thanks!
7th March 2014, 05:22 PM   |  #2  
OP Senior Member
Thanks Meter: 244
 
600 posts
Join Date:Joined: May 2012
I read online that someone had data issues using the ZV7 aboot. They fixed it by using a Zv8 aboot. This makes sense seeing as how all ROMs have issues for me since flashing the ZVA radio + ZV7 aboot. Does this seem plausible?

Also, data dies for me during the cutout as well, it's not just a graphical bug.
7th March 2014, 08:08 PM   |  #3  
OP Senior Member
Thanks Meter: 244
 
600 posts
Join Date:Joined: May 2012
I flashed a stock ROM and updated profile/PRL etc, as well as trying the ZVA radios again. No dice...
7th March 2014, 08:33 PM   |  #4  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
11 posts
Join Date:Joined: Jan 2014
My signal also dies on AOSP ROMs. I think it's just a bug that has yet to be fixed.
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Top Threads in G2 Q&A, Help & Troubleshooting by ThreadRank