Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,810,679 Members 40,214 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[Q] flashing france sfr kdz on d802 AME

Tip us?
 
ahmedaljaf
Old
#1  
Junior Member - OP
Thanks Meter 2
Posts: 17
Join Date: Feb 2014
Question [Q] flashing france sfr kdz on d802 AME

Hello

can i flash France SFR on my g2 d802 4.2-AME without proplem ?

thanks
 
metalboy94
Old
#2  
metalboy94's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 144
Posts: 596
Join Date: May 2011
Location: Bucharest

 
DONATE TO ME
Yes, it's alright.

Sent from my LG-D802 using xda app-developers app
Past
LG P500 Optimus One - CM9 - given away
Samsung i8190 Galaxy S3 mini - stock 4.1.2 rooted - given away
LY-F1 - stock 4.1.1 rooted - Retired
HTC TyTn II - Windows Mobile 6.5


Current
LG D802 G2 - CloudyStock 2.5 + Dorimanx kernel 7.8
GoClever Terra 70 - stock 4.1.1 rooted
 
tholudee
Old
#3  
Senior Member
Thanks Meter 11
Posts: 108
Join Date: Feb 2014
Thumbs up sfr

Quote:
Originally Posted by metalboy94 View Post
Yes, it's alright.

Sent from my LG-D802 using xda app-developers app
whats the link
 
metalboy94
Old
#4  
metalboy94's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 144
Posts: 596
Join Date: May 2011
Location: Bucharest

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by tholudee View Post
whats the link
http://csmgdl.lgmobile.com/dn/downlo...D80220A_00.kdz

16 GB version
Past
LG P500 Optimus One - CM9 - given away
Samsung i8190 Galaxy S3 mini - stock 4.1.2 rooted - given away
LY-F1 - stock 4.1.1 rooted - Retired
HTC TyTn II - Windows Mobile 6.5


Current
LG D802 G2 - CloudyStock 2.5 + Dorimanx kernel 7.8
GoClever Terra 70 - stock 4.1.1 rooted
 
tholudee
Old
#5  
Senior Member
Thanks Meter 11
Posts: 108
Join Date: Feb 2014
Thumbs up thanks

Quote:
Originally Posted by metalboy94 View Post
with lte?. use the vodaphone version earlier my lte option vanished.
 
metalboy94
Old
#6  
metalboy94's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 144
Posts: 596
Join Date: May 2011
Location: Bucharest

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by tholudee View Post
with lte?. use the vodaphone version earlier my lte option vanished.
I don't know, I don't use LTE.
Past
LG P500 Optimus One - CM9 - given away
Samsung i8190 Galaxy S3 mini - stock 4.1.2 rooted - given away
LY-F1 - stock 4.1.1 rooted - Retired
HTC TyTn II - Windows Mobile 6.5


Current
LG D802 G2 - CloudyStock 2.5 + Dorimanx kernel 7.8
GoClever Terra 70 - stock 4.1.1 rooted
 
tholudee
Old
#7  
Senior Member
Thanks Meter 11
Posts: 108
Join Date: Feb 2014
Thumbs up cheers

Quote:
Originally Posted by metalboy94 View Post
I don't know, I don't use LTE.
thanksm appreciate

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes