MultiROM Makes its Way Over to the HTC One (M8)

While browsing our forum, you will undoubtedly find more than a few enticing ROMs available … more

Welcome to the New XDA-Developers Portal!

You may recall that a few weeks ago, we opened up the XDA-2015 forum themesto intrepid users … more

An Android Enthusiast’s Apple iPhone 6 Challenge

The media has gone batty again over Apple “revolutionizing” smartphones. … more

Sony to Extend its AOSP Program to Other Devices

Sony will be offering its users the possibility to use AOSP ROMs as an alternative to the … more
Post Reply

Problem with lg support tool

6th March 2014, 11:24 AM   |  #1  
OP Senior Member
Thanks Meter: 17
 
170 posts
Join Date:Joined: Jul 2012
Hello there
I have a problem with the lg support tool. My computer is in german language.


Sent from my LG-E986 using xda app-developers app
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	uploadfromtaptalk1394105052657.jpg
Views:	610
Size:	5.8 KB
ID:	2616304  
6th March 2014, 02:06 PM   |  #2  
Nigglenuts's Avatar
Senior Member
Flag Denver
Thanks Meter: 66
 
257 posts
Join Date:Joined: Apr 2013
More
So your problem is that your computer is in German?

Sent from my LG-E980 using xda app-developers app
6th March 2014, 03:52 PM   |  #3  
OP Senior Member
Thanks Meter: 17
 
170 posts
Join Date:Joined: Jul 2012
Quote:
Originally Posted by Nigglenuts

So your problem is that your computer is in German?

Sent from my LG-E980 using xda app-developers app

I dont know but the lg support tool just shows question marks. It can be the problem, that the computer is in german. Is there any fix?

Sent from my LG-E986 using xda app-developers app
6th March 2014, 04:11 PM   |  #4  
Nigglenuts's Avatar
Senior Member
Flag Denver
Thanks Meter: 66
 
257 posts
Join Date:Joined: Apr 2013
More
What the hell? Never seen that before....

Sent from my LG-E980 using xda app-developers app
6th March 2014, 04:22 PM   |  #5  
Senior Member
Thanks Meter: 224
 
370 posts
Join Date:Joined: Mar 2013
Can't see anything in the picture as it's too darn small. It's most likely related to the usb drivers not installed properly.
6th March 2014, 05:55 PM   |  #6  
Member
Flag London
Thanks Meter: 2
 
41 posts
Join Date:Joined: Jun 2012
More
Quote:
Originally Posted by tomi001

Hello there
I have a problem with the lg support tool. My computer is in german language.


Sent from my LG-E986 using xda app-developers app

If it is lots of question marks, it means that the language it is set to isn't installed on your system (it's probably korean).

Click the set of question marks which are second to the right at the very top. A menu will appear. Click the first option. This will open a new dialog. Click on the top drop down and the second drop down to change your language. Then click the button on the left and it will have the right language and country.

I forgot to change the language once when I was flashing a kdz and I got a bit worried because it was just a load of question marks, but the program should still work fine even if you can't see what it is saying.
The Following User Says Thank You to jhb019 For This Useful Post: [ View ]
29th April 2014, 03:42 PM   |  #7  
Member
Thanks Meter: 1
 
30 posts
Join Date:Joined: Jul 2012
Running the LG Mobile Support Tool on another computer worked fine for me. I was getting all ???? ?? ?? ? ? ???? ?? and the program would crash.
Last edited by Scubacruiser; 29th April 2014 at 03:44 PM.

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools
Display Modes


Top Threads in Optimus G Pro Q&A, Help & Troubleshooting by ThreadRank