Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,812,110 Members 43,032 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

Sky go

Tip us?
 
combat goofwing
Old
#1  
combat goofwing's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 105
Posts: 2,026
Join Date: Mar 2009
Default Sky go

Now updated to work on HTC one

Sent from my HTC One X using xda premium
HTC ONE In Silver , Nexus7 2012 and ASUS EPAD transformer
 
happysteveo
Old
#2  
happysteveo's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 11
Posts: 154
Join Date: Aug 2011
Quote:
Originally Posted by combat goofwing View Post
Now updated to work on HTC one

Sent from my HTC One X using xda premium
Unless rooted.
 
daleski75
Old
#3  
daleski75's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 451
Posts: 2,521
Join Date: Jul 2008
Location: Northampton
Quote:
Originally Posted by combat goofwing View Post
Now updated to work on HTC one

Sent from my HTC One X using xda premium
Installed it...
Watched a movie clip
Noticed a sky go wakelock for 30 mins or more
Uninstalled it
Current Phone
LG G3 16Gb

Past Phones
Sony Ericsson T28s, Nokia 8210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6100, Samsung V200, Samsung D500, Sharp 802, HTC Diamond, LG Viewty, LG Prada, Orange SPV, HTC HD2, Nexus One, iPhone 3G, iPhone 3GS, Nexus S, Samsung Omnia, Samsung Galaxy SII, iPhone 4, iPhone 4S, Nokia Lumia 920, HTC One, Sony Xperia Z1, Nexus 5 (LOST), iPhone 5S
 
stesa
Old
#4  
stesa's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 112
Posts: 483
Join Date: Dec 2005
Location: Tuscany
please upload apk for not UK users please !
The Following User Says Thank You to stesa For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
combat goofwing
Old
#5  
combat goofwing's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 105
Posts: 2,026
Join Date: Mar 2009
let me gues is the wakelock VGDRM wakelock service or something like that, if so then they still havent sorted it,i make a point of after i use sky go, i go in to apps and force close to stop this
HTC ONE In Silver , Nexus7 2012 and ASUS EPAD transformer
 
combat goofwing
Old
#6  
combat goofwing's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 105
Posts: 2,026
Join Date: Mar 2009
Quote:
Originally Posted by stesa View Post
please upload apk for not UK users please !
it does not work outside the uk
HTC ONE In Silver , Nexus7 2012 and ASUS EPAD transformer
 
dladz
Old
#7  
dladz's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 754
Posts: 3,662
Join Date: Aug 2010
Location: Liverpool

 
DONATE TO ME
Shame it doesn't work for Virgin customers, i've got all the sky channels available through virgin so they are infact getting money from me, but no, no sky go for me.

Would love to have it but not paying twice.
Phones: Moto 888 - Nokia 6110 - Nokia 3210 - Nokia 3310 - Nokia 8210 - Samsung e250 - Sony F305 - LG Viewty - G1 - HTC Hero - HTC Desire HD - HTC Sensation - Nokia Lumia 800 - HTC EVO 3D - Samsung i9300 - Asus Prime TF201 silver - HTC One - Galaxy Camera - Z1 - Galaxy S5
 
acer73
Old
#8  
acer73's Avatar
Recognized Contributor
Thanks Meter 4,064
Posts: 2,937
Join Date: Nov 2005
Location: Salerno

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by stesa View Post
please upload apk for not UK users please !
Yes Stefano don't work outside UK, Italian app has different drm protection and when you decompile different directory (ita) with different smali
 
daleski75
Old
#9  
daleski75's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 451
Posts: 2,521
Join Date: Jul 2008
Location: Northampton
Quote:
Originally Posted by combat goofwing View Post
let me gues is the wakelock VGDRM wakelock service or something like that, if so then they still havent sorted it,i make a point of after i use sky go, i go in to apps and force close to stop this
Yeah that was the chappie.
Current Phone
LG G3 16Gb

Past Phones
Sony Ericsson T28s, Nokia 8210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6100, Samsung V200, Samsung D500, Sharp 802, HTC Diamond, LG Viewty, LG Prada, Orange SPV, HTC HD2, Nexus One, iPhone 3G, iPhone 3GS, Nexus S, Samsung Omnia, Samsung Galaxy SII, iPhone 4, iPhone 4S, Nokia Lumia 920, HTC One, Sony Xperia Z1, Nexus 5 (LOST), iPhone 5S
The Following User Says Thank You to daleski75 For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
Dan-SRi
Old
#10  
Dan-SRi's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 60
Posts: 235
Join Date: Aug 2010
Location: Dorset
Would love to use this but as soon as i start streaming, bloody root message comes up saying i cant use it because im rooted.

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes