FORUMS

How to Listen to Beats 1 on Android Right Now

If you felt a bit left out by Apple launching their own online radio station Beats 1 … more

NVidia SHIELD TV – XDA TV Device Review

The SHIELD TV is a not an Android smartphone device. However, that doesn’t mean it … more

PSA: Having cellular connectivity or texting issues tonight?

You’re not alone…Tonight, many users are experiencing a myriad … more

Beats Music No Longer Accepting New Accounts

Whenever Apple launches a new product or service, it definitely manages to grab the … more

Htc one x Touch Screen problem

492 posts
Thanks Meter: 184
 
By ali-k95, Senior Member on 6th March 2014, 04:04 PM
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread
Htc one x touch screen stops randomly ( i rooted it long time ago and flashed ARHD 33.1 , was working perfectly , like for a whole month , and suddenly yesterday it stopped working.. ) Help ?

I'm gonna try doing the RUU thing and get it back to stock.. recommendations ?

Thanks

Here's the info

Code:
(bootloader) version: 0.5a
(bootloader) version-bootloader: 1.72.0000
(bootloader) version-baseband: 5.1204.167.31
(bootloader) version-cpld: None
(bootloader) version-microp: None
(bootloader) version-main: 4.18.401.2
(bootloader) serialno: ***
(bootloader) imei: ***
(bootloader) product: endeavoru
(bootloader) platform: HBOOT-T30S
(bootloader) modelid: PJ4610000
(bootloader) cidnum: HTC__001
Could you give me link for RUU ?
Last edited by ali-k95; 6th March 2014 at 06:21 PM.
 
 
6th March 2014, 04:42 PM |#2  
big noob's Avatar
Senior Member
Flag Classified
Thanks Meter: 89
 
More
Try to restore stock rom..But it maybe be a hardware failure..
The Following User Says Thank You to big noob For This Useful Post: [ View ]
6th March 2014, 04:47 PM |#3  
ali-k95's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 184
 
More
Quote:
Originally Posted by big noob

Try to restore stock rom..But it maybe be a hardware failure..

You mean RUU ? If so.. i want someone to help me picking the specific RUU.

if you mean nanodroid backup.. then i dnt have one :/
6th March 2014, 04:52 PM |#4  
big noob's Avatar
Senior Member
Flag Classified
Thanks Meter: 89
 
More
You can download it from General section in Stock Nandroid Backups thread
6th March 2014, 04:55 PM |#5  
ali-k95's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 184
 
More
Quote:
Originally Posted by big noob

You can download it from General section in Stock Nandroid Backups thread

Just use .zip of my CID ? that's it ? i'm thinking of RUU method so i can get back to full stock , no root , no nothing.. this way i can know if it's a hardware or software .. cuz it was working perfect
6th March 2014, 04:59 PM |#6  
big noob's Avatar
Senior Member
Flag Classified
Thanks Meter: 89
 
More
There are stock too Yeah download it..Then restore it flash boot.img and recovery.img from backup and that''s it
6th March 2014, 05:03 PM |#7  
ali-k95's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 184
 
More
Quote:
Originally Posted by big noob

There are stock too Yeah download it..Then restore it flash boot.img and recovery.img from backup and that''s it

so i download the proper .zip of my CID , flash it , flash it's boot.img ( where to get it ? ) and the recovery.img ? ( which one ? i'm on cwm touch , but using it with vol. up and down. )
6th March 2014, 05:34 PM |#8  
big noob's Avatar
Senior Member
Flag Classified
Thanks Meter: 89
 
More
When you download .zip..Extract it using winrar or something like that..Then from backup folder copy boot.img and recovery.img to your fastboot files directory on PC..Put backup on phone restore it..And in fastboot flash those two images
6th March 2014, 05:47 PM |#9  
ali-k95's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 184
 
More
Quote:
Originally Posted by big noob

When you download .zip..Extract it using winrar or something like that..Then from backup folder copy boot.img and recovery.img to your fastboot files directory on PC..Put backup on phone restore it..And in fastboot flash those two images

And then normally flash the .zip as if it's a normal rom ?

Thanks mate ! imma try that

this sends me back to factory rom right ?
6th March 2014, 05:55 PM |#10  
big noob's Avatar
Senior Member
Flag Classified
Thanks Meter: 89
 
More
Dude..Read..You only have to extract backup folder from zip..And then you can delete .zip file
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes