Post Reply

[Q] TWRP Causes bootoop in recovery - normal boot O.K.

OP bladehawk

6th March 2014, 04:55 PM   |  #1  
OP Senior Member
Thanks Meter: 32
 
213 posts
Join Date:Joined: Apr 2013
More
I finally bit the bullet and tripped my Knox counter (I actually felt relieved). I updated to 4.4.2 and tried installing TWRP.

I tried installing the newest version of TWRP and every time I tried to go into recovery I'd get some colored text in the top right and the phone would reboot. Using software to reboot into recovery it caused a bootloop. I flashed Philz touch recovery and that solved the boot loop. But I'd still rather use TWRP

I've tried to use Odin and to load via zip via Philz touch and the effect is the same recovery causes a reboot. Anyone have any ideas?
Last edited by bladehawk; 6th March 2014 at 07:20 PM. Reason: Fixed version number
6th March 2014, 05:01 PM   |  #2  
BACARDILIMON's Avatar
Senior Member
Flag MASTIC BEACH NY
Thanks Meter: 956
 
3,216 posts
Join Date:Joined: Jun 2010
More
4.2.2. Or 4.4.2



TWEAKED 2.0 ELEMENT V3.0 NOTE 3
6th March 2014, 05:20 PM   |  #3  
Account currently disabled
Flag colorado
Thanks Meter: 399
 
2,126 posts
Join Date:Joined: Dec 2011
More
Lol^^

Sent from my SM-N900T using Tapatalk
6th March 2014, 07:20 PM   |  #4  
OP Senior Member
Thanks Meter: 32
 
213 posts
Join Date:Joined: Apr 2013
More
Angry
Doh!!!! 4.4.2
7th March 2014, 01:03 AM   |  #5  
BACARDILIMON's Avatar
Senior Member
Flag MASTIC BEACH NY
Thanks Meter: 956
 
3,216 posts
Join Date:Joined: Jun 2010
More
Quote:
Originally Posted by bladehawk

Doh!!!! 4.4.2

Twrp is still working on it



TWEAKED 2.0 ELEMENT V3.0 NOTE 3
7th March 2014, 01:06 AM   |  #6  
knarfies's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 40
 
214 posts
Join Date:Joined: Jul 2012
Its working on mine. Did a backup even. I just cant get old bootscreen zips to work like they did on 4.3

Sent from my SM-N900T using Tapatalk 4
10th March 2014, 08:38 PM   |  #7  
OP Senior Member
Thanks Meter: 32
 
213 posts
Join Date:Joined: Apr 2013
More
Quote:
Originally Posted by bladehawk

Doh!!!! 4.4.2

TWRP 2.7 works perfectly.

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes