Microsoft Releases Final Builds of Office for Android

Late last year, Microsoft released a preview of Office for Android, initially as an … more

Samsung Cutting Bloat, Trimming TouchWiz

Reports keep iterating over the rumors that Samsung has been trimming down TouchWiz for its upcoming … more

Google Giving Away Inbox Invites for the Next 24 Hours

Google’s biggest email rethink since the launch of Gmail, Inbox, was launched as … more

Get Extra Note 3 (5.0) Features with this Mod

Dislike the S-Finder and Search buttons in your notification shade? Want to customize your … more

Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

[Q] HTC Toolkits work on macs

OP LawrenceMyers666

16th March 2014, 11:26 AM   |  #1  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
2 posts
Join Date:Joined: Mar 2014
Which of the HTC One toolkits will work on my mac?
16th March 2014, 01:55 PM   |  #2  
Senior Member
Flag Dubai
Thanks Meter: 106
 
466 posts
Join Date:Joined: Aug 2012
More
Quote:
Originally Posted by LawrenceMyers666

Which of the HTC One toolkits will work on my mac?

none. Bootcamp it, or manually do whatever you want 2 using terminal
16th March 2014, 04:29 PM   |  #3  
alray's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 1,517
 
3,976 posts
Join Date:Joined: May 2012
Donate to Me
More
@LawrenceMyers666

Quote:
Originally Posted by raghav kapur

manually do whatever you want 2 using terminal



Better to take 1 hour of your time to learn how to use adb/fastboot from terminal instead of using a toolkit. Its really not that hard... Follow this guide: http://forum.xda-developers.com/show....php?t=1917237
16th March 2014, 06:09 PM   |  #4  
Senior Member
Flag Dubai
Thanks Meter: 106
 
466 posts
Join Date:Joined: Aug 2012
More
Quote:
Originally Posted by LawrenceMyers666

Which of the HTC One toolkits will work on my mac?

Another thing, its very rarely that you will actually need to use fastboot commands. Just copy/paste the commands from the guide ur following. Im a PC user and ive never used the toolkit. Just twice or thrice its required to be used.
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes