Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,806,969 Members 38,085 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

(Q) ad-hoc mod

Tip us?
 
saiyammorakhiya
Old
#1  
saiyammorakhiya's Avatar
Member - OP
Thanks Meter 5
Posts: 76
Join Date: Mar 2013
Location: SURAT
Default (Q) ad-hoc mod

Hiw to enable ad-hoc connection in our a116 to use internet of my laptop ad - hoc connection over wifi !!
 
kapilmahawar
Old
#2  
Member
Thanks Meter 5
Posts: 32
Join Date: Sep 2013
Location: Unchahar
Instead of enabling ad-hoc in mobile, your best bet would be to enable access point type network in laptop.
Use software call connectify. Works best for me. Almost everyone uses it. If have some problem understanding the use ask me again.

Happy to help.
Owns : Canvas HD a116
 
saiyammorakhiya
Old
#3  
saiyammorakhiya's Avatar
Member - OP
Thanks Meter 5
Posts: 76
Join Date: Mar 2013
Location: SURAT
Quote:
Originally Posted by kapilmahawar View Post
Instead of enabling ad-hoc in mobile, your best bet would be to enable access point type network in laptop.
Use software call connectify. Works best for me. Almost everyone uses it. If have some problem understanding the use ask me again.

Happy to help.
Owns : Canvas HD a116
thnxx bro for rply but i have win xp laptop am not able to use connectify on win xp and i have many use for ad-hoc so i want it and also in my galaxy y its enabled by custom wpa_suplicant and so i want it on our canvas hd !!
 
kapilmahawar
Old
#4  
Member
Thanks Meter 5
Posts: 32
Join Date: Sep 2013
Location: Unchahar
I didn't knew that xp doesn't support connectify. I'll find some other solution then..

Happy to help.
Owns : Canvas HD a116
 
saiyammorakhiya
Old
#5  
saiyammorakhiya's Avatar
Member - OP
Thanks Meter 5
Posts: 76
Join Date: Mar 2013
Location: SURAT
so no 1 is there to make the ad hoc mode
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes