FORUMS

How a HTC Droid Eris Changed a Members Life

Rarely can a member say that Android development or XDA had a profound effect on … more

XDA Office Space: Frankenstein’s Perfect IM Client?

The portal’s decentralized XDA office lies in a Hangouts chatroom, where … more

Which IM Client on Android is best?

With so many different messengers to choose from, it can be tough to find the best one for you and … more

Android Factory Reset Security Flaw and More – XDA TV

Nvidia is releasing a 500Gb SHIELD TV Pro! That and much more news is … more
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread

[Q] I can't flash any custom rom

7th March 2014, 05:30 PM |#1  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Hi all! These days i tried to flash some custom roms via cwm but every time the phone stops on boot animation...
Can someone help me? Please!
Last edited by hitmank; 7th March 2014 at 06:22 PM.
 
 
7th March 2014, 07:27 PM |#2  
SlimShady's's Avatar
Senior Member
Flag Altamura
Thanks Meter: 305
 
More
Which roms did you flash?

Sent from my GT-P3110 using XDA Premium 4 mobile app
7th March 2014, 07:57 PM |#3  
Senior Member
Thanks Meter: 576
 
More
99.9999% chance that you forgot to wipe data.
The Following User Says Thank You to ast00 For This Useful Post: [ View ]
7th March 2014, 09:49 PM |#4  
XDRdaniel's Avatar
Senior Member
Flag Galati
Thanks Meter: 279
 
More
Quote:

Hi all! These days i tried to flash some custom roms via cwm but every time the phone stops on boot animation...
Can someone help me? Please!


Aaand 100% chance that you posted this in the wrong section. :|
8th March 2014, 04:53 PM |#5  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Quote:
Originally Posted by SlimShady's

Which roms did you flash?

Sent from my GT-P3110 using XDA Premium 4 mobile app

http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2205100

I wiped data,cache,dalvik cache but it didnt work.
8th March 2014, 07:51 PM |#6  
Senior Member
Thanks Meter: 576
 
More
Quote:
Originally Posted by hitmank

http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2205100

I wiped data,cache,dalvik cache but it didnt work.

What was your android version before flashing CWM?
9th March 2014, 08:15 AM |#7  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Quote:
Originally Posted by ast00

What was your android version before flashing CWM?

It was 2.3.6.
9th March 2014, 10:51 PM |#8  
Senior Member
Thanks Meter: 576
 
More
Quote:
Originally Posted by hitmank

It was 2.3.6.

I think you should flash an italian 2.3.6, format your sd (I know it sounds pointless but sometimes it helps) and then go ahead with cwm again.


Tapatalk-kal küldve az én GT-S5570-el
10th March 2014, 09:03 AM |#9  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Quote:
Originally Posted by hitmank

Hi all! These days i tried to flash some custom roms via cwm but every time the phone stops on boot animation...
Can someone help me? Please!

maybe you must clear data and cache.. or you must change your cwm
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes