Post Reply

Internet Pass Through not working anymore

OP vegetaleb

20th January 2014, 11:32 AM   |  #1  
vegetaleb's Avatar
OP Senior Member
Flag Beirut
Thanks Meter: 843
 
5,658 posts
Join Date:Joined: Feb 2010
More
Ok here what happened:
-Internet pass through was working perfectly with stock rom
-Rooted and flashed Viper rom: it was working once over 3 (enable/disable CD HTC Sync)
-I then uninstalled and reinstalled HTC Sync manager 4 times but Internet pass through is not working at all.
-Uninstalled manually all hTC drivers and reinstalled via HTC drivers executable but also no connection.
-Uninstalled and reinstalled Pdanet but it didn't make a difference
-Disable/enable USB debugging didn't make a difference

So what's the problem? The Viper got corrupted or Windows 7 64 has known problems??
7th March 2014, 02:58 PM   |  #2  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
3 posts
Join Date:Joined: Dec 2013
Quote:
Originally Posted by vegetaleb

Ok here what happened:
-Internet pass through was working perfectly with stock rom
-Rooted and flashed Viper rom: it was working once over 3 (enable/disable CD HTC Sync)
-I then uninstalled and reinstalled HTC Sync manager 4 times but Internet pass through is not working at all.
-Uninstalled manually all hTC drivers and reinstalled via HTC drivers executable but also no connection.
-Uninstalled and reinstalled Pdanet but it didn't make a difference
-Disable/enable USB debugging didn't make a difference

So what's the problem? The Viper got corrupted or Windows 7 64 has known problems??

OMG same problem here. and no one could solver ergh
7th March 2014, 06:00 PM   |  #3  
vegetaleb's Avatar
OP Senior Member
Flag Beirut
Thanks Meter: 843
 
5,658 posts
Join Date:Joined: Feb 2010
More
It works on my home PC but not at work!
It's not rom related, it's weird that the office PC was giving internet pass through before but not now.
7th March 2014, 10:56 PM   |  #4  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
3 posts
Join Date:Joined: Dec 2013
Quote:
Originally Posted by vegetaleb

It works on my home PC but not at work!
It's not rom related, it's weird that the office PC was giving internet pass through before but not now.

Mine doesn't work in home PC, I manage to get it work on ViperROM and stock ROM before I change my rig but it's still the same OS and Internet connection, what on earth is wrong?
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes