Shoot Troubles, Not Users w/ Alex Boag-Munroe – XDA:DevCon 2014

In presenting the various sessions from XDA:DevCon 2014, weve mainly … more

Oppo Releases ColorOS for the Find 5… Poorly

Almost every OEM has taken the liberty of creating its own incarnation of the Android OS. … more

XDA LG Development Challenge Winners

Almost 3months ago, we set out with LGto findtwo amazing apps that developers could put together … more

Wearable Apps w/ Andreas Göransson – XDA:DevCon 2014

XDA:DevCon 2014 in Manchester, UK featured quite a few interesting topics as … more

Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

[Q] Black screen after replacing

OP ilgeor

8th March 2014, 12:33 AM   |  #1  
OP Junior Member
Thanks Meter: 4
 
28 posts
Join Date:Joined: Nov 2009
Hi Guys,
After I "replaced" the screen,it was blank, yet booting and visible to computer,
I decided to recheck - and switched to the old screen. It didn't work either!
So now I have two sceens but non is functional

Any ideas?
Btw, i found this topic
http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2529791
but there is no solution
Last edited by ilgeor; 8th March 2014 at 12:49 PM.
8th March 2014, 04:15 AM   |  #2  
Senior Member
Flag Toronto
Thanks Meter: 152
 
612 posts
Join Date:Joined: Apr 2011
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by ilgeor

Hi Guys,
After I "replaced" the screen,it was blank, yet booting and visible to computer,
I decided to recheck - and switched to the old screen. It didn't work either!
So now I have two sceens but non

Any ideas?
Btw, i found this topic
http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2529791
but there is no solution

Got the same problem right now, trying to solve it. Was about to post new topic but saw yours. Can you boot your device into bootloader? Mine seems to be able to do that and I see everything but once it shows the Google logo during normal boot or recovery, the screen goes dark and blank.

Very mysterious indeed, never seen this issue before...

Hoping someone can shed some light on this...

deltatux
8th March 2014, 09:51 AM   |  #3  
OP Junior Member
Thanks Meter: 4
 
28 posts
Join Date:Joined: Nov 2009
Can you remind me of how you did it?
Cause vol up+power\vol down+power won't work for me

What screen have you bought?
Cause I was super anxious about getting original Hydis, now chungwa they now sell everywhere
at first, I would think that I somehow messed uo the cable - but if you are saying, that you are able to boot

mystery!

I guess, we need some experienced service man here
8th March 2014, 05:48 PM   |  #4  
Senior Member
Flag Toronto
Thanks Meter: 152
 
612 posts
Join Date:Joined: Apr 2011
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by ilgeor

Can you remind me of how you did it?
Cause vol up+power\vol down+power won't work for me

What screen have you bought?
Cause I was super anxious about getting original Hydis, now chungwa they now sell everywhere
at first, I would think that I somehow messed uo the cable - but if you are saying, that you are able to boot

mystery!

I guess, we need some experienced service man here

Vol down + power. Though upon further reassembly, it seemed to get worse. Now my screen won't even light up or show anything. Try shining a flashlight on the LCD panel. Do you see anything? If you do, it's likely a bad data cable. In which case, you should find one on eBay.

deltatux
9th March 2014, 10:00 AM   |  #5  
OP Junior Member
Thanks Meter: 4
 
28 posts
Join Date:Joined: Nov 2009
It isn't working at all(
But I can't be 100% sure, cause I've so many change cycles

Buying things on ebay means +1 month of waiting, so I'd prefer to know exactly, will the new cable heal me tablet

Anyway, have you decided, what happened to your screen?
9th March 2014, 05:53 PM   |  #6  
Senior Member
Flag Toronto
Thanks Meter: 152
 
612 posts
Join Date:Joined: Apr 2011
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by ilgeor

It isn't working at all(
But I can't be 100% sure, cause I've so many change cycles

Buying things on ebay means +1 month of waiting, so I'd prefer to know exactly, will the new cable heal me tablet

Anyway, have you decided, what happened to your screen?

For me since I shone a light and there is something showing underneath and I know that the panel should work since I did see a Google logo and fastboot did properly show up before I reassembled it again 2 times before it completely disappeared, It's likely the data cable, so I repurchased a data cable from eBay.

Have you tried shining a light on to the LCD panel to see if you see anything? If not, it's likely a faulty LCD panel.

deltatux
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes