Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,730,761 Members 41,683 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

Recent application button not behaving correctly

Tip us?
 
txtnkrmn
Old
#1  
Junior Member - OP
Thanks Meter 1
Posts: 5
Join Date: Oct 2012
Default Recent application button not behaving correctly

Running Santod's NuSenseONE-dlx-KK_v3.0 ROM and the recent apps button does behave like it has in earlier roms of his. Specifically, a long press of the button used to bring up the settings menu for most apps. Not doing so now. Can anyone else verify and/or duplicate this? ROM is running on a Verizon Droid DNA.

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk
 
RLGL
Old
#2  
RLGL's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 33
Posts: 274
Join Date: Nov 2012
Location: Stillwater
Quote:
Originally Posted by txtnkrmn View Post
Running Santod's NuSenseONE-dlx-KK_v3.0 ROM and the recent apps button does behave like it has in earlier roms of his. Specifically, a long press of the button used to bring up the settings menu for most apps. Not doing so now. Can anyone else verify and/or duplicate this? ROM is running on a Verizon Droid DNA.

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk
What you see is what you get. That is the only reason I do not use his roms. I have one app that relies on the recents button to get to settings for the app
Asus Transformer TF 700 CleanROM Inheritance 3.3
Moonshined HTC DNA
Retired: HTC Thunderbolt InfectedRom Eternity
 
whskytango
Old
#3  
whskytango's Avatar
Member
Thanks Meter 35
Posts: 94
Join Date: Feb 2014
Location: Bay City
I was experiencing same thing, I used gravity box and set the long press recent button to pop up menu

Sent from my HTC6435LVW using xda app-developers app
 
txtnkrmn
Old
#4  
Junior Member - OP
Thanks Meter 1
Posts: 5
Join Date: Oct 2012
Quote:
Originally Posted by whskytango View Post
I was experiencing same thing, I used gravity box and set the long press recent button to pop up menu

Sent from my HTC6435LVW using xda app-developers app
Are you using Santod's ROM or an ASOP? I thought that Gravity Box would not work on a Sense ROM.

Sent from my HTC Droid DNA using Tapatalk
 
whskytango
Old
#5  
whskytango's Avatar
Member
Thanks Meter 35
Posts: 94
Join Date: Feb 2014
Location: Bay City
Yes it was the UnSense One GPE/HTc hybrid and gravity box came already installed on the ROM, backup current ROM, then give it a try... If it don't work just restore the back up..

---------- Post added at 05:03 PM ---------- Previous post was at 04:55 PM ----------

When I originally read your post I thought it was the UnSense ROM so I don't know much about the sense ROM, sorry for the confusion, is there anything in sense 5 tool box or a xposed module?
 
txtnkrmn
Old
#6  
Junior Member - OP
Thanks Meter 1
Posts: 5
Join Date: Oct 2012
There is an xposed module that offers some button remap options, but it didn't work in my case. So, no solution just yet. This function did exist in earlier versions, didn't it?

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk
 
Egrier
Old
#7  
Egrier's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 239
Posts: 1,012
Join Date: Jun 2009
Location: Hiawatha, KS
Gravity box works in Sense roms. I'm using it now on a 4.4.2/Sense 5.5 rom.

Sent from my HTC Droid DNA using Tapatalk
Phone: AT&T HTC One (M7)
ROMS: AT&T Sense 6 M7 Developer Edition


If I have helped you in any way please hit the Thanks button.

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


XDA PORTAL POSTS

Blast Those Flags with Knock the Flags

Lately, we have seen a rather drastic shift in the world of mobile device gaming. The infamous Angry … more

Hide Numbers on Your SMS and Call Logs with Reflection

How many times have you given your device to someone else in order to show them a … more

Implement Split View in Your LG G2 KitKat Rom with Automated Installer

Some of you may have remembered a story on the Portal a few weeks back … more

Cast Your Device Screen the Way it Was Meant to be with Second Screen

Not too long ago here on the XDA Portal, we covered how Google had made … more