Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

fpse on mojo

OP gwaldo

12th March 2014, 03:31 AM   |  #1  
gwaldo's Avatar
OP Senior Member
Flag Melb.
Thanks Meter: 29
 
314 posts
Join Date:Joined: Dec 2013
More
Hi
I can't map the L2/R2 buttons on the ctrlr in gamesmart mode on FPSE ps1 emulator.
The buttons don't actually trigger.
Anyone got tips on mapping?
12th March 2014, 05:49 AM   |  #2  
Senior Member
Thanks Meter: 27
 
138 posts
Join Date:Joined: Mar 2008
More
For me they are only working in PC mode.
Checked it with mapping tool on PC.

Gesendet von meinem Moto G mit Tapatalk
12th March 2014, 08:38 AM   |  #3  
gwaldo's Avatar
OP Senior Member
Flag Melb.
Thanks Meter: 29
 
314 posts
Join Date:Joined: Dec 2013
More
Quote:
Originally Posted by saenta

For me they are only working in PC mode.
Checked it with mapping tool on PC.

Gesendet von meinem Moto G mit Tapatalk

Yeah same, it works in PC mode but L2/R2 are digital only and it has to be pressed at least half way to trigger.
@Mad Catz Rich can this be tuned a bit better ?
Make the ctrlr activate L2/R2 PC mode on closer to the start of the press rather then half way?
ie 10% instead of 50% press?

I'll let the fpse devs know, see if they can fix it for gamesmart mode.
Last edited by gwaldo; 12th March 2014 at 09:00 AM.
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes