Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,771,756 Members 40,801 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

fpse on mojo

Tip us?
 
gwaldo
Old
#1  
gwaldo's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 11
Posts: 225
Join Date: Dec 2013
Location: Melb.
Default fpse on mojo

Hi
I can't map the L2/R2 buttons on the ctrlr in gamesmart mode on FPSE ps1 emulator.
The buttons don't actually trigger.
Anyone got tips on mapping?
 
saenta
Old
#2  
Senior Member
Thanks Meter 27
Posts: 134
Join Date: Mar 2008
For me they are only working in PC mode.
Checked it with mapping tool on PC.

Gesendet von meinem Moto G mit Tapatalk
 
gwaldo
Old
(Last edited by gwaldo; 12th March 2014 at 08:00 AM.)
#3  
gwaldo's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 11
Posts: 225
Join Date: Dec 2013
Location: Melb.
Quote:
Originally Posted by saenta View Post
For me they are only working in PC mode.
Checked it with mapping tool on PC.

Gesendet von meinem Moto G mit Tapatalk
Yeah same, it works in PC mode but L2/R2 are digital only and it has to be pressed at least half way to trigger.
@Mad Catz Rich can this be tuned a bit better ?
Make the ctrlr activate L2/R2 PC mode on closer to the start of the press rather then half way?
ie 10% instead of 50% press?

I'll let the fpse devs know, see if they can fix it for gamesmart mode.
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes