Sony SmartEyeglass SDK Developer Preview Released

A little over a month ago in Tokyo, Japan, Sony unveiled its new SmartEyeglasstechnology. … more

XDA and Leaseweb: Server Trial/Moto 360 Contest (Winners!)

About a month ago, we held a contest along with XDA’s host, Leaseweb, to … more

Updated Android Lollipop Preview Images – XDA TV

The Android Lollipop Preview Images are now available! That and much more news is … more

Get a Complete Set of Logs with Andy Log

The importance of proper logging is undeniable. No, we’re not talking about lumberjack work. … more
Thread Closed

Chromecast suddenly stopped playing Showbox links

OP birkholze

9th March 2014, 06:07 PM   |  #1  
OP Member
Flag Clyde
Thanks Meter: 25
 
65 posts
Join Date:Joined: Jan 2009
More
Just wondering if anyone else is having this problem and if there's a known reason for it or solution to fix it.

A couple of days ago, my Chromecast quit playing links from Showbox and I can't figure out why. I used to get a show or movie here or there that Avia would say isn't compatible but now it's suddenly showing the error for literally everything I click, even episodes I successfully played a couple of days ago. It's not a shoebox issue because Avia will play the video until I hit the cast button.

Thinking it was my phone or Avia, I tried my wife's phone and Allcast with no success. I also thought maybe a Chromecast OTA broke compatibility, but I'm still on 15250. I even tried a factory rest on the Chromecast and wiping data on the apps involved.

I'm just out of ideas at this point. Anyone know what could be going on?

My wife and I both have Nexus 5's. She's stock and I'm on Paranoid Android.

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
9th March 2014, 07:18 PM   |  #2  
Senior Member
Warren, MI
Thanks Meter: 157
 
1,360 posts
Join Date:Joined: Dec 2011
Quote:
Originally Posted by birkholze

Just wondering if anyone else is having this problem and if there's a known reason for it or solution to fix it.

A couple of days ago, my Chromecast quit playing links from Showbox and I can't figure out why. I used to get a show or movie here or there that Avia would say isn't compatible but now it's suddenly showing the error for literally everything I click, even episodes I successfully played a couple of days ago. It's not a shoebox issue because Avia will play the video until I hit the cast button.

Thinking it was my phone or Avia, I tried my wife's phone and Allcast with no success. I also thought maybe a Chromecast OTA broke compatibility, but I'm still on 15250. I even tried a factory rest on the Chromecast and wiping data on the apps involved.

I'm just out of ideas at this point. Anyone know what could be going on?

My wife and I both have Nexus 5's. She's stock and I'm on Paranoid Android.

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

That app isn't talked about here and a Mod will lock or delete this thread.
The Following 2 Users Say Thank You to wptski For This Useful Post: [ View ]
9th March 2014, 09:26 PM   |  #3  
Member
Thanks Meter: 10
 
60 posts
Join Date:Joined: Nov 2010
^ this
9th March 2014, 10:29 PM   |  #4  
justmpm's Avatar
Forum Moderator
Flag Jumpston Junction
Thanks Meter: 2,553
 
3,181 posts
Join Date:Joined: Dec 2010
Sorry but showbox isn't allowed on xda because it violates copyrights and posting about it may get you and xda in trouble.
Thread Closed Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Top Threads in Google Chromecast by ThreadRank