Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

Unhappy [Q] Unlocked T999 t-mobile s3 on 4.1.2 jb tethering problem

OP The_Dude1

6th March 2014, 07:12 AM   |  #1  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
7 posts
Join Date:Joined: Feb 2013
More
Hello all, I just recently purchased a Unlocked T-mobile galaxy s3 that im currently using on straight talk. I have it rooted on the 4.1.2 jb version and cant find anything to help me get tethering working whatsoever. Any insight on what I can do to resolve this would be very much appreciated as im about to tear my hair out! Thanks
6th March 2014, 01:52 PM   |  #2  
Perseus's Avatar
XDA: ASSIST
Recognized Contributor
Atlantis
Thanks Meter: 4,728
 
7,745 posts
Join Date:Joined: Feb 2011
Donate to Me
More
Try the tether apps from play store. If they can't help then see if your straighttalk plan prohibits you from tethering. As a last resort, you can switch to a AOSP Rom. All of these roms do have built in Tether that works the first time.

I don't do tether and don't use stock Rom, so can't help that well.
6th March 2014, 05:32 PM   |  #3  
Cobra281's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 23
 
272 posts
Join Date:Joined: Mar 2009
some time ago, i used an app called easytether. check it out.
7th March 2014, 06:30 AM   |  #4  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
7 posts
Join Date:Joined: Feb 2013
More
easy tether and wifi tether
I've tried both easy tether and wifi tether, both to no avail, I can connect my computer to both but I don't receive data. Don't have this problem with my old galaxy s blaze. Even tried pdanet, same issue, does upload but no download for any of these. IM completely stumped at this point.
7th March 2014, 04:23 PM   |  #5  
Cobra281's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 23
 
272 posts
Join Date:Joined: Mar 2009
Quote:
Originally Posted by The_Dude1

I've tried both easy tether and wifi tether, both to no avail, I can connect my computer to both but I don't receive data. Don't have this problem with my old galaxy s blaze. Even tried pdanet, same issue, does upload but no download for any of these. IM completely stumped at this point.

have you tried using a different computer, just to eliminate it being a windows\mac issue?
8th March 2014, 05:23 AM   |  #6  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
7 posts
Join Date:Joined: Feb 2013
More
computers
I have tried a different computer, same thing.
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes