FORUMS

[Q] Unlocked T999 t-mobile s3 on 4.1.2 jb tethering problem

7 posts
Thanks Meter: 0
 
By The_Dude1, Junior Member on 6th March 2014, 06:12 AM
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread
Hello all, I just recently purchased a Unlocked T-mobile galaxy s3 that im currently using on straight talk. I have it rooted on the 4.1.2 jb version and cant find anything to help me get tethering working whatsoever. Any insight on what I can do to resolve this would be very much appreciated as im about to tear my hair out! Thanks
 
 
6th March 2014, 12:52 PM |#2  
Perseus's Avatar
Forum Moderator
Atlantis
Thanks Meter: 5,704
 
Donate to Me
More
Try the tether apps from play store. If they can't help then see if your straighttalk plan prohibits you from tethering. As a last resort, you can switch to a AOSP Rom. All of these roms do have built in Tether that works the first time.

I don't do tether and don't use stock Rom, so can't help that well.
6th March 2014, 04:32 PM |#3  
Cobra281's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 23
 
More
some time ago, i used an app called easytether. check it out.
7th March 2014, 05:30 AM |#4  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
easy tether and wifi tether
I've tried both easy tether and wifi tether, both to no avail, I can connect my computer to both but I don't receive data. Don't have this problem with my old galaxy s blaze. Even tried pdanet, same issue, does upload but no download for any of these. IM completely stumped at this point.
7th March 2014, 03:23 PM |#5  
Cobra281's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 23
 
More
Quote:
Originally Posted by The_Dude1

I've tried both easy tether and wifi tether, both to no avail, I can connect my computer to both but I don't receive data. Don't have this problem with my old galaxy s blaze. Even tried pdanet, same issue, does upload but no download for any of these. IM completely stumped at this point.

have you tried using a different computer, just to eliminate it being a windows\mac issue?
8th March 2014, 04:23 AM |#6  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
computers
I have tried a different computer, same thing.
Post Reply Subscribe to Thread

Guest Quick Reply (no urls or BBcode)
Message:
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes