Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,730,444 Members 44,410 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[Q] Force list view in settings

Tip us?
 
SweStag
Old
#1  
Senior Member - OP
Thanks Meter 35
Posts: 250
Join Date: Jun 2012
Location: Hallstahammar

 
DONATE TO ME
Default [Q] Force list view in settings

In the device settings on the G2 you have the four tabs on top of the screen when you're in the settings page.

If you hit menu, you can change it to list view. However this resets back to tab view every time you close it, then you have to hit menu again, and change to list view.

Is there any ay to change to list view permanently, or force it?

This is something that would be perfect to mod with Xposed in my mind if there isn't a native function for this.
HTC Wildfire (Sold) -> LG Optimus 2X (Sold) -> Motorola RAZR XT910 (Dev platform) -> LG G2 D802
 
droid_<3er
Old
#2  
droid_<3er's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 87
Posts: 378
Join Date: Dec 2011
Location: Vancouver
Quote:
Originally Posted by SweStag View Post
In the device settings on the G2 you have the four tabs on top of the screen when you're in the settings page.

If you hit menu, you can change it to list view. However this resets back to tab view every time you close it, then you have to hit menu again, and change to list view.

Is there any ay to change to list view permanently, or force it?

This is something that would be perfect to mod with Xposed in my mind if there isn't a native function for this.
Oh what really? Crap I always thought that it would save your preference.

At least it does that on the G Pro...if this is true then I'll definitely have to get the Verizon G2. Can't stand the sight of those ugly Crapwiz tabs.
Phone: Nexus 5 32GB | ENDROIX V | TWRP 2.7

My Rig: NZXT H440 | Xeon E3-1230V2 @ 3.5 GHz | Z77 Extreme3 | NH-U9B | 8GB DDR3-1600 C11 | R9 280X Vapor-X | 240GB SSD 530 | 1TB WD Blue | XFX TS550 | Win 8.1 Pro | Samsung T240HD

Before you post about a question that's been answered one million times just because you feel that people of XDA are responsible for fixing your phone, please take the time to read this post.
 
SweStag
Old
#3  
Senior Member - OP
Thanks Meter 35
Posts: 250
Join Date: Jun 2012
Location: Hallstahammar

 
DONATE TO ME
It could just be mine not saying it properly. It does feel like something that should save.

Sent from my LG-D802 using XDA Premium 4 mobile app
HTC Wildfire (Sold) -> LG Optimus 2X (Sold) -> Motorola RAZR XT910 (Dev platform) -> LG G2 D802
 
Z-Man™
Old
#4  
Z-Man™'s Avatar
Senior Member
Thanks Meter 151
Posts: 502
Join Date: Apr 2012
Location: East Bethel
Funny thing is I want tab view but it keeps reverting to list viee

Sent from my LG-D802 using XDA Premium 4 mobile app
GiGGiTy GiGGiTy
 
SweStag
Old
#5  
Senior Member - OP
Thanks Meter 35
Posts: 250
Join Date: Jun 2012
Location: Hallstahammar

 
DONATE TO ME
Seriously?! Haha! But you're on a D802?! So there must be a setting somewhere. Or do you have an Xposed module that could be responsible?
HTC Wildfire (Sold) -> LG Optimus 2X (Sold) -> Motorola RAZR XT910 (Dev platform) -> LG G2 D802
 
cstone1819
Old
#6  
Junior Member
Thanks Meter 1
Posts: 12
Join Date: Apr 2011
Quote:
Originally Posted by SweStag View Post
In the device settings on the G2 you have the four tabs on top of the screen when you're in the settings page.

If you hit menu, you can change it to list view. However this resets back to tab view every time you close it, then you have to hit menu again, and change to list view.

Is there any ay to change to list view permanently, or force it?

This is something that would be perfect to mod with Xposed in my mind if there isn't a native function for this.
It's must be your phone. That option working perfectly fine for me on stock(before) and Rayglobe ROM(since yesterday)
 
SweStag
Old
#7  
Senior Member - OP
Thanks Meter 35
Posts: 250
Join Date: Jun 2012
Location: Hallstahammar

 
DONATE TO ME
I'm running stock ROM with Xposed Framework, CWM Recovery. I'm rooted.

Is it possible that some Xposed module is causing this?
HTC Wildfire (Sold) -> LG Optimus 2X (Sold) -> Motorola RAZR XT910 (Dev platform) -> LG G2 D802
 
Learnerspermit
Old
#8  
Member
Thanks Meter 3
Posts: 58
Join Date: Feb 2014
I'm finding it has something to do with which launcher you use... stock saves it, nova, google experience, etc. doesn't... looking for a fix, but haven't found one.
 
AzaG2
Old
#9  
Member
Thanks Meter 26
Posts: 87
Join Date: Jan 2014
Location: Nanango
Switch to list view in stock launcher and choose do not show again ok. Then switch to other launcher of your choice.

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes