FORUMS
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread

[Q] "Unfortunately, settings has stopped working" after factory reset

9th March 2014, 10:36 PM |#1  
OP Junior Member
Thanks Meter: 1
 
More
I tried restoring my ROOTed phone back to factory settings but I am getting the error message "Unfortunately, settings has stopped working" after factory reset. I believe this may be due to the fact that I deleted certain bloatware. How can I resolve this issue? I've tried using Lockifyed's solution but it does not detect my device, not sure if my USB debugging was on prior. Please help!
 
 
9th March 2014, 11:31 PM |#2  
jd1639's Avatar
XDA: ASSIST
Recognized Contributor
Minnetonka, MN
Thanks Meter: 4,547
 
Donate to Me
More
What firmware are you on? I would Odin that firmware.

Sent from my Nexus 5
The Following User Says Thank You to jd1639 For This Useful Post: [ View ]
10th March 2014, 12:33 AM |#3  
OP Junior Member
Thanks Meter: 1
 
More
FIXED
Quote:
Originally Posted by jd1639

What firmware are you on? I would Odin that firmware.

Sent from my Nexus 5

I have figured out a solution, thank-you though!
10th March 2014, 12:35 AM |#4  
jd1639's Avatar
XDA: ASSIST
Recognized Contributor
Minnetonka, MN
Thanks Meter: 4,547
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by zhouyu3000

I have figured out a solution, thank-you though!

What was the solution?

Sent from my SAMSUNG-SGH-I727
10th March 2014, 12:38 AM |#5  
OP Junior Member
Thanks Meter: 1
 
More
Solution
Quote:
Originally Posted by jd1639

What was the solution?

Sent from my SAMSUNG-SGH-I727

I had to re install the stock rom via Odin. It seems when I deleted the bloatware, I must of initially deleted something that was essential to the start up for settings.
The Following User Says Thank You to zhouyu3000 For This Useful Post: [ View ]
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes