Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,780,683 Members 51,215 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[Q] Problem with Verizon?

Tip us?
 
droidj
Old
#1  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 13
Join Date: Aug 2010
Default [Q] Problem with Verizon?

Hey guys, my phone has been working fine until 3 days ago. I am running the latest Eclipse rom. I woke up one morning to send a text and it wouldn't go through, it kept failing, so I restarted my phone to send it, and it worked. Later that day I went to send another message but it didn't work again, so I did the same thing. Now, I can't receive, or send texts (I can't even do calls) without having to turn airplane mode on and off every 5 minutes. I tried factory reset and that didn't work. My brother doesn't have any problem with his iPhone so maybe this is an S3 thing or something.
 
ThePagel
Old
#2  
Senior Member
Thanks Meter 447
Posts: 760
Join Date: Jul 2012
Location: Minneapolis
Quote:
Originally Posted by droidj View Post
Hey guys, my phone has been working fine until 3 days ago. I am running the latest Eclipse rom. I woke up one morning to send a text and it wouldn't go through, it kept failing, so I restarted my phone to send it, and it worked. Later that day I went to send another message but it didn't work again, so I did the same thing. Now, I can't receive, or send texts (I can't even do calls) without having to turn airplane mode on and off every 5 minutes. I tried factory reset and that didn't work. My brother doesn't have any problem with his iPhone so maybe this is an S3 thing or something.
Not the s3 or verizon so probably the rom.
ADB Only (Windows)
ADB Only (Linux) <-- Plus instructions
 
droidj
Old
#3  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 13
Join Date: Aug 2010
ok i'm about to install moar.. i'll get back to the thread after installation
 
Obaterista93
Old
#4  
Obaterista93's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 872
Posts: 1,417
Join Date: Apr 2011
Location: Williamsport
Quote:
Originally Posted by droidj View Post
Hey guys, my phone has been working fine until 3 days ago. I am running the latest Eclipse rom. I woke up one morning to send a text and it wouldn't go through, it kept failing, so I restarted my phone to send it, and it worked. Later that day I went to send another message but it didn't work again, so I did the same thing. Now, I can't receive, or send texts (I can't even do calls) without having to turn airplane mode on and off every 5 minutes. I tried factory reset and that didn't work. My brother doesn't have any problem with his iPhone so maybe this is an S3 thing or something.
Are you from either the 570 or 717 area codes? There are a lot of people from those areas(myself included) that are having this issue on AOSP with no current known fix.
 
droidj
Old
(Last edited by droidj; 9th March 2014 at 11:15 PM.)
#5  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 13
Join Date: Aug 2010
no but i have seen those posts... i flashed the slimkat rom and it seems everything is now fixed

edit: hour later, phone is starting to act up again. only way i can send messages is to toggle airplane mode. i have no idea if anyone is trying to reach me... phone status says i'm connected with mobile network, in service. i have no idea what could be causing this.
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes