Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,730,807 Members 43,629 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[Q] ِDead Xperia Z Ultra

Tip us?
 
EhsanXs
Old
#1  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 8
Join Date: Oct 2013
Unhappy [Q] ِDead Xperia Z Ultra

Hello
I have a Xperia Z Ultra, one week ago I installed new firmware with flashtools; after flashing I tried to turn the phone on but It didn't turn on
I tried to connect to flashtools again but didn't work.
I connected the phone into the charger for long hours after hours now when I connect the phone into the charger or usb cable the led notification just start blinking
when I connect the phone with usb into computer. it shows connect and disconnect, for ever and fast
Is there any way to fix my phone without open the back of the phone?
 
prewed
Old
#2  
prewed's Avatar
Member
Thanks Meter 12
Posts: 91
Join Date: Dec 2008
Location: Hannover / Germany
Are you sure, you have enough battery power?

Sent from my C6833 using xda premium
it's not a bug, it's a feature!

Sony CMD-X1000> Sony CMD-X2000> Sony CMD-СD5> PhilipsVogue> Sony CMD-J5> Nokia 6110i> SE Z600> SE W550> SE W950> SEX1 + SE BT Headset DS205> SEX10 + SE BT Headset MW600 + Asus Transformer 32GB
 
LordManhattan
Old
#3  
LordManhattan's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 5646
Posts: 14,999
Join Date: Oct 2007
Location: Kepler-34b
It's not dead. Could you please tell us what you did? What did you flash? Are you rooted? Is your bootloader unlocked?

Sent from my C6806_GPe using Tapatalk
 
I DO NOT RUN A SUPPORT LINE THROUGH PERSONAL MESSAGES,
SO PLEASE DO NOT PM ME ABOUT HELP (*COUGH* UNLESS I KNOW YOU *COUGH*).

THANK YOU, AND PLEASE HAVE A COOKIE ON YOUR WAY OUT.


 
EhsanXs
Old
#4  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 8
Join Date: Oct 2013
Quote:
Originally Posted by prewed View Post
Are you sure, you have enough battery power?

Sent from my C6833 using xda premium
when I flashed it, the phone had about 35%

after that I connected into charger for about 12 hours
 
EhsanXs
Old
#5  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 8
Join Date: Oct 2013
Quote:
Originally Posted by LordManhattan View Post
It's not dead. Could you please tell us what you did? What did you flash? Are you rooted? Is your bootloader unlocked?

Sent from my C6806_GPe using Tapatalk
I just flash the C6802_14.2.A.0.290_Generic_ME.ftf two days after buying.
NO ROOT , NO unlock
I did nothing
 
LordManhattan
Old
#6  
LordManhattan's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 5646
Posts: 14,999
Join Date: Oct 2007
Location: Kepler-34b
What happens when you push and hold VOL UP at the same time as you connect your Ultra to your computer? Does a blue LED light up?

Sent from my C6806_GPe using Tapatalk
 
I DO NOT RUN A SUPPORT LINE THROUGH PERSONAL MESSAGES,
SO PLEASE DO NOT PM ME ABOUT HELP (*COUGH* UNLESS I KNOW YOU *COUGH*).

THANK YOU, AND PLEASE HAVE A COOKIE ON YOUR WAY OUT.


 
EhsanXs
Old
#7  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 8
Join Date: Oct 2013
Quote:
Originally Posted by LordManhattan View Post
What happens when you push and hold VOL UP at the same time as you connect your Ultra to your computer? Does a blue LED light up?

Sent from my C6806_GPe using Tapatalk
no it doesn't
but when i connect it with usb I push and hold power and vol up, I can feel 3 vibration, if I hold them for long time after every 5 sec I can feel it again
 
LordManhattan
Old
#8  
LordManhattan's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 5646
Posts: 14,999
Join Date: Oct 2007
Location: Kepler-34b
Quote:
Originally Posted by EhsanXs View Post
no it doesn't
but when i connect it with usb I push and hold power and vol up, I can feel 3 vibration, if I hold them for long time after every 5 sec I can feel it again
Okay, so your Ultra isn't actually off when you push those buttons and feel the three vibrations. It shuts completely down when you feel those vibrations. Do what I wrote in the previous post now. It has to be completely off for it to work. Again, look for the blue LED above the screen.

Sent from my C6806_GPe using Tapatalk
 
I DO NOT RUN A SUPPORT LINE THROUGH PERSONAL MESSAGES,
SO PLEASE DO NOT PM ME ABOUT HELP (*COUGH* UNLESS I KNOW YOU *COUGH*).

THANK YOU, AND PLEASE HAVE A COOKIE ON YOUR WAY OUT.


 
EhsanXs
Old
#9  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 8
Join Date: Oct 2013
Quote:
Originally Posted by LordManhattan View Post
Okay, so your Ultra isn't actually off when you push those buttons and feel the three vibrations. It shuts completely down when you feel those vibrations. Do what I wrote in the previous post now. It has to be completely off for it to work. Again, look for the blue LED above the screen.

Sent from my C6806_GPe using Tapatalk
It doesn't work with fast boot or flash mode

it just vibrations not any more, it wont turn off

after pushing those bottons, the led notification starts blinking, I can't turn the phone off
 
LordManhattan
Old
#10  
LordManhattan's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 5646
Posts: 14,999
Join Date: Oct 2007
Location: Kepler-34b
Open up the flap on the right and push the red button.

Sent from my C6806_GPe using Tapatalk

---------- Post added at 07:51 PM ---------- Previous post was at 07:50 PM ----------

You'll need something pointy. Its the red button with the SIM tray

Sent from my C6806_GPe using Tapatalk
 
I DO NOT RUN A SUPPORT LINE THROUGH PERSONAL MESSAGES,
SO PLEASE DO NOT PM ME ABOUT HELP (*COUGH* UNLESS I KNOW YOU *COUGH*).

THANK YOU, AND PLEASE HAVE A COOKIE ON YOUR WAY OUT.



Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes