Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

Restore question.

OP Croize

10th March 2014, 10:46 AM   |  #1  
Croize's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 32
 
381 posts
Join Date:Joined: Mar 2014
Hey guys , I installed a rom 4.4.2 i did a backup of 4.2 stock when i baught my phone , If i wanna go back , Is it as easy to put backup in phone, Boot into recovery and flash the backup if i wann revert ? If not tell me how so i know Thank you !
10th March 2014, 12:22 PM   |  #2  
Fauert's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 1,614
 
2,835 posts
Join Date:Joined: Mar 2011
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by Croize

Hey guys , I installed a rom 4.4.2 i did a backup of 4.2 stock when i baught my phone , If i wanna go back , Is it as easy to put backup in phone, Boot into recovery and flash the backup if i wann revert ? If not tell me how so i know Thank you !

If you are on 4.4.2 rom , you have NO costum recovery, and the only way to get back too 4.2.2 is reflash STOCK rom KDZ files in Flash Tool ... See :::: http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2432476
The Following User Says Thank You to Fauert For This Useful Post: [ View ]
10th March 2014, 12:26 PM   |  #3  
Croize's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 32
 
381 posts
Join Date:Joined: Mar 2014
Quote:
Originally Posted by Fauert

If you are on 4.4.2 rom , you have NO costum recovery, and the only way to get back too 4.2.2 is reflash STOCK rom KDZ files in Flash Tool ... See :::: http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2432476

Oh okay.. Not that im going to just yet, Just making sure im able to do it 1 question tho.. I am currently on D802 ( international ) 16 gb version, When i check rom files, its only on KDZ but doesnt say for 32 or 16 ? Think it make a diffrence?? Cheers m8
10th March 2014, 12:30 PM   |  #4  
Fauert's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 1,614
 
2,835 posts
Join Date:Joined: Mar 2011
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by Croize

Oh okay.. Not that im going to just yet, Just making sure im able to do it 1 question tho.. I am currently on D802 ( international ) 16 gb version, When i check rom files, its only on KDZ but doesnt say for 32 or 16 ? Think it make a diffrence?? Cheers m8

Sure .. Hit the ***Thanks*** button if my post helped you.
10th March 2014, 12:32 PM   |  #5  
Croize's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 32
 
381 posts
Join Date:Joined: Mar 2014
Quote:
Originally Posted by Fauert

Sure .. Hit the ***Thanks*** button if my post helped you.

Guess its not :S :P I will try eventually , Consider its only 1 type of file it must be correct... Thanks again
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes