Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

4.4 Camera Issues

OP usmarine0622

10th March 2014, 08:22 PM   |  #1  
OP Member
Flag San Diego
Thanks Meter: 5
 
38 posts
Join Date:Joined: Aug 2011
More
Hey guys I just updated my wife phone to 4.4 when she take a picture it saves like it normally does but when she goes to look at it later she see's this icon Anyone have a clue how to fix this, I already tried reloading 4.4 on her phone but that didn't work
10th March 2014, 08:42 PM   |  #2  
leaderbuilder's Avatar
Senior Member
Somewhere in the dark and wet Northwest.
Thanks Meter: 1,253
 
2,291 posts
Join Date:Joined: Dec 2007
More
Quote:
Originally Posted by usmarine0622

Hey guys I just updated my wife phone to 4.4 when she take a picture it saves like it normally does but when she goes to look at it later she see's this icon Anyone have a clue how to fix this, I already tried reloading 4.4 on her phone but that didn't work

Need way more info.
Did you upgrade to 4.4 via the OTA (over the air) update?
If so I bet that your default saving location was your ExternalSD card previously and now the camera (and file browsers) cannot write to them.
There is a fix for rooted phones to enable SD card writing on NAE - 4.4.x. Read here
Or you can open the camera and change the default save location (to internal SD card) in the options.
10th March 2014, 08:51 PM   |  #3  
OP Member
Flag San Diego
Thanks Meter: 5
 
38 posts
Join Date:Joined: Aug 2011
More
Quote:
Originally Posted by leaderbuilder

Need way more info.
Did you upgrade to 4.4 via the OTA (over the air) update?
If so I bet that your default saving location was your ExternalSD card previously and now the camera (and file browsers) cannot write to them.
There is a fix for rooted phones to enable SD card writing on NAE - 4.4.x. Read here
Or you can open the camera and change the default save location (to internal SD card) in the options.

Yes is was the OTA update, I didn't even think to look at that thanks I'll try it when she get home
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes