Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,768,167 Members 44,655 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

how to pair BT headphones

Tip us?
 
gigaguy
Old
#1  
Member - OP
Thanks Meter 5
Posts: 72
Join Date: Nov 2006
Location: NC
Default how to pair BT headphones

This may be a stupid question. I tried searching but didnt find this. How do I pair my BT headphones to the TS? I can get to the BT menu, but cant "scan", or dont see the button to do so.
Device: Samsung Galaxy S4
Watch: Motoactv 16gb
 
Sakthivel_Subbiah
Old
#2  
Sakthivel_Subbiah's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 32
Posts: 125
Join Date: Jan 2014
Location: Coimbatore
Friend which android version do you have ?

Sent from my Micromax A74 using XDA Premium 4 mobile app
 
gigaguy
Old
#3  
Member - OP
Thanks Meter 5
Posts: 72
Join Date: Nov 2006
Location: NC
Quote:
Originally Posted by Sakthivel_Subbiah View Post
Friend which android version do you have ?
Sorry, NA 1900 on AT&T, 1gb/8gb, stock firmware.
Device: Samsung Galaxy S4
Watch: Motoactv 16gb
 
trent999
Old
#4  
Senior Member
Thanks Meter 53
Posts: 257
Join Date: Nov 2013
Swipe from left to right in the TrueSmart Bluetooth menu to see additional options, but to pair BT headphones that was necessary on mine.

The TrueSmarts all run Android 4.2.2

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk
The Following User Says Thank You to trent999 For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
gigaguy
Old
#5  
Member - OP
Thanks Meter 5
Posts: 72
Join Date: Nov 2006
Location: NC
Quote:
Originally Posted by trent999 View Post
Swipe from left to right in the TrueSmart Bluetooth menu to see additional options, but to pair BT headphones that was necessary on mine.

The TrueSmarts all run Android 4.2.2

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk
Thanks. Any idea how to create a folder in the launcher? not the OUI2.0, I figured that one out.
Device: Samsung Galaxy S4
Watch: Motoactv 16gb
 
Sakthivel_Subbiah
Old
#6  
Sakthivel_Subbiah's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 32
Posts: 125
Join Date: Jan 2014
Location: Coimbatore
Default Creating folders

Quote:
Originally Posted by gigaguy View Post
Thanks. Any idea how to create a folder in the launcher? not the OUI2.0, I figured that one out.
its simple my friend longpress on a icon and drag into another icon....
The Following User Says Thank You to Sakthivel_Subbiah For This Useful Post: [ Click to Expand ]
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes