Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

[Q] Network Type [ROM] Bad Boyz Sprint

OP Kote811

11th March 2014, 08:52 AM   |  #1  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
5 posts
Join Date:Joined: Mar 2014
Hello,
I use sprint unlock under gsm.
When using the mobile Internet, the icon does not show the type of network (edge/3g/hspa) written only gsm.
How can fix it?
On the other rom all ok.
11th March 2014, 09:05 AM   |  #2  
elvisypi's Avatar
Senior Member
Flag Düsseldorf
Thanks Meter: 1,311
 
2,310 posts
Join Date:Joined: Nov 2010
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by Kote811

Hello,
I use sprint unlock under gsm.
When using the mobile Internet, the icon does not show the type of network (edge/3g/hspa) written only gsm.
How can fix it?
On the other rom all ok.

That's because you use it on a GSM network, sprint designed it that way. Use a file explorer like es file explorer, set /system permisions to r/w and than go to /system/customize/AAC/default.xml and find a line that says
sku_id 10
Change the number to 42, save and reboot

Gesendet von meinem HTC One mit Tapatalk
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes