Post Reply

[Q] Problem with the signal

OP golan5

21st March 2014, 04:31 PM   |  #1  
OP Member
Thanks Meter: 1
 
70 posts
Join Date:Joined: Dec 2012
the cellular phone make me problem with the signal, so i want to change the modem.
I dont live in USA.
this is the information for my device:


which modem i need to install?
21st March 2014, 05:38 PM   |  #2  
baseballfanz's Avatar
Senior Member
Flag Sugar Land TX
Thanks Meter: 1,716
 
6,694 posts
Join Date:Joined: Oct 2010
More
You have the latest modem for 4.4.2
21st March 2014, 05:41 PM   |  #3  
OP Member
Thanks Meter: 1
 
70 posts
Join Date:Joined: Dec 2012
yes i know, but in closed places i cant call with the device.
only outside and places that i have full signal.
21st March 2014, 07:41 PM   |  #4  
spyke1999's Avatar
Senior Member
Chicago
Thanks Meter: 51
 
274 posts
Join Date:Joined: Apr 2012
More
You cant

Sent from my SGH-M919 using Tapatalk
23rd March 2014, 04:53 AM   |  #5  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
2 posts
Join Date:Joined: Nov 2012
I have the same issue. My phone works fine with new modem and Wicked 10 rom but my wife exact settings and no signal. However I am in best coverage tmobile area. Its just weird. Could it be an issue with antena receiver. I checed the solution with Sim card but same thing. Anyone knows further steps? Thanks

Sent from my SGH-M919 using Tapatalk
24th March 2014, 02:45 AM   |  #6  
Member
Thanks Meter: 16
 
96 posts
Join Date:Joined: Feb 2013
I had issues with the same thing. I just through mine in airplane mode for a couple minutes and then brought it back and it has worked fine since. Mine would just drop signal with no warning in places that are perfectly fine for me normally. Hope it helps. Cheers!
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes