Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,738,558 Members 42,166 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

Poor signal or always disconnect with my mobile data

Tip us?
 
tolakhla
Old
#1  
Member - OP
Thanks Meter 2
Posts: 69
Join Date: Oct 2013
Location: Phnom Penh
Default Poor signal or always disconnect with my mobile data

I always get poor signal and disconnected with my data connection after i update to 4.20.707.7 firmware.

Any help please...
 
squabbi
Old
#2  
squabbi's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 844
Posts: 1,028
Join Date: Jul 2012
Location: Sydney

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by tolakhla View Post
I always get poor signal and disconnected with my data connection after i update to 4.20.707.7 firmware.

Any help please...
Is this via an OTA update with your carrier? I had to manually connect to the network because the APN was incorrect for my carrier.

Sent from my HTC One using Tapatalk
Check out my YouTube channel! http://www.youtube.com/maowdroid


Devices:
HTC One Mate 16GB Refurbished - Stock Telstra
 
tolakhla
Old
#3  
Member - OP
Thanks Meter 2
Posts: 69
Join Date: Oct 2013
Location: Phnom Penh
Quote:
Originally Posted by squabbi View Post
Is this via an OTA update with your carrier? I had to manually connect to the network because the APN was incorrect for my carrier.

Sent from my HTC One using Tapatalk

Yes, sure. I updated vai OTA. Why this problem is happened to my phone.
Now i really difficult with my Mobile Data connection
 
squabbi
Old
#4  
squabbi's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 844
Posts: 1,028
Join Date: Jul 2012
Location: Sydney

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by tolakhla View Post
Yes, sure. I updated vai OTA. Why this problem is happened to my phone.
Now i really difficult with my Mobile Data connection
You mean when you turn mobile data on the arrows don't show in the status bar?

Sent from my HTC One using Tapatalk
Check out my YouTube channel! http://www.youtube.com/maowdroid


Devices:
HTC One Mate 16GB Refurbished - Stock Telstra
 
tolakhla
Old
#5  
Member - OP
Thanks Meter 2
Posts: 69
Join Date: Oct 2013
Location: Phnom Penh
Quote:
Originally Posted by squabbi View Post
You mean when you turn mobile data on the arrows don't show in the status bar?

Sent from my HTC One using Tapatalk
Yes, sure
 
squabbi
Old
#6  
squabbi's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 844
Posts: 1,028
Join Date: Jul 2012
Location: Sydney

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by tolakhla View Post
Yes, sure
Well this is what I did, I deleted all the APNs that were prevoiusly set on my phone. Went onto my service provider's website and followed instructions on manually entering the APN settings.

Hope this helps because I'm almost out of ideas.. Could it be a radio version issue?
Check out my YouTube channel! http://www.youtube.com/maowdroid


Devices:
HTC One Mate 16GB Refurbished - Stock Telstra
The Following User Says Thank You to squabbi For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
tolakhla
Old
#7  
Member - OP
Thanks Meter 2
Posts: 69
Join Date: Oct 2013
Location: Phnom Penh
Quote:
Originally Posted by squabbi View Post
Well this is what I did, I deleted all the APNs that were prevoiusly set on my phone. Went onto my service provider's website and followed instructions on manually entering the APN settings.

Hope this helps because I'm almost out of ideas.. Could it be a radio version issue?
Thank you so much. Now it is better with your solution
 
squabbi
Old
#8  
squabbi's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 844
Posts: 1,028
Join Date: Jul 2012
Location: Sydney

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by tolakhla View Post
Thank you so much. Now it is better with your solution
Hahah! I'm glad it worked! Have fun!
Check out my YouTube channel! http://www.youtube.com/maowdroid


Devices:
HTC One Mate 16GB Refurbished - Stock Telstra

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes