Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

Poor signal or always disconnect with my mobile data

OP tolakhla

6th March 2014, 07:33 AM   |  #1  
OP Senior Member
Flag Phnom Penh
Thanks Meter: 4
 
102 posts
Join Date:Joined: Oct 2013
More
I always get poor signal and disconnected with my data connection after i update to 4.20.707.7 firmware.

Any help please...
6th March 2014, 10:15 AM   |  #2  
squabbi's Avatar
Senior Member
Flag Sydney
Thanks Meter: 951
 
1,164 posts
Join Date:Joined: Jul 2012
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by tolakhla

I always get poor signal and disconnected with my data connection after i update to 4.20.707.7 firmware.

Any help please...

Is this via an OTA update with your carrier? I had to manually connect to the network because the APN was incorrect for my carrier.

Sent from my HTC One using Tapatalk
7th March 2014, 08:56 AM   |  #3  
OP Senior Member
Flag Phnom Penh
Thanks Meter: 4
 
102 posts
Join Date:Joined: Oct 2013
More
Quote:
Originally Posted by squabbi

Is this via an OTA update with your carrier? I had to manually connect to the network because the APN was incorrect for my carrier.

Sent from my HTC One using Tapatalk


Yes, sure. I updated vai OTA. Why this problem is happened to my phone.
Now i really difficult with my Mobile Data connection
7th March 2014, 12:01 PM   |  #4  
squabbi's Avatar
Senior Member
Flag Sydney
Thanks Meter: 951
 
1,164 posts
Join Date:Joined: Jul 2012
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by tolakhla

Yes, sure. I updated vai OTA. Why this problem is happened to my phone.
Now i really difficult with my Mobile Data connection

You mean when you turn mobile data on the arrows don't show in the status bar?

Sent from my HTC One using Tapatalk
10th March 2014, 06:38 AM   |  #5  
OP Senior Member
Flag Phnom Penh
Thanks Meter: 4
 
102 posts
Join Date:Joined: Oct 2013
More
Quote:
Originally Posted by squabbi

You mean when you turn mobile data on the arrows don't show in the status bar?

Sent from my HTC One using Tapatalk

Yes, sure
10th March 2014, 11:24 AM   |  #6  
squabbi's Avatar
Senior Member
Flag Sydney
Thanks Meter: 951
 
1,164 posts
Join Date:Joined: Jul 2012
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by tolakhla

Yes, sure

Well this is what I did, I deleted all the APNs that were prevoiusly set on my phone. Went onto my service provider's website and followed instructions on manually entering the APN settings.

Hope this helps because I'm almost out of ideas.. Could it be a radio version issue?
The Following User Says Thank You to squabbi For This Useful Post: [ View ]
11th March 2014, 06:37 AM   |  #7  
OP Senior Member
Flag Phnom Penh
Thanks Meter: 4
 
102 posts
Join Date:Joined: Oct 2013
More
Quote:
Originally Posted by squabbi

Well this is what I did, I deleted all the APNs that were prevoiusly set on my phone. Went onto my service provider's website and followed instructions on manually entering the APN settings.

Hope this helps because I'm almost out of ideas.. Could it be a radio version issue?

Thank you so much. Now it is better with your solution
11th March 2014, 09:24 AM   |  #8  
squabbi's Avatar
Senior Member
Flag Sydney
Thanks Meter: 951
 
1,164 posts
Join Date:Joined: Jul 2012
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by tolakhla

Thank you so much. Now it is better with your solution

Hahah! I'm glad it worked! Have fun!

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes