Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

one click noob question..

OP micg502

6th March 2014, 09:12 PM   |  #1  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
5 posts
Join Date:Joined: Mar 2014
can i flash stock rom via cwm ? and can someone give me 1000% procent valid link with stock rom.thanks please dont ban me or smthing for my noobish question..
7th March 2014, 04:43 AM   |  #2  
Senior Member
Flag mumbai
Thanks Meter: 35
 
259 posts
Join Date:Joined: Aug 2013
More
Post
yup you can always flash roms using CWM but make sure you make a backup using CWM and safely keep it on your computer and also follow the steps in the rom links which you can find in the S5830i android development section
7th March 2014, 06:35 AM   |  #3  
mathm2013's Avatar
Recognized Contributor
Flag Rio de Janeiro
Thanks Meter: 881
 
942 posts
Join Date:Joined: Jan 2013
More
Quote:
Originally Posted by nikunj.baheti@gmail.com

yup you can always flash roms using CWM but make sure you make a backup using CWM and safely keep it on your computer and also follow the steps in the rom links which you can find in the S5830i android development section

Would you mind reading what he asked? It isn't possible to flash stock rom through CWM, unless you have a backup. OP, next time use the Q&A section for questions.
The Following User Says Thank You to mathm2013 For This Useful Post: [ View ]
7th March 2014, 10:43 AM   |  #4  
Senior Member
Flag mumbai
Thanks Meter: 35
 
259 posts
Join Date:Joined: Aug 2013
More
My bad bro i thot he asked if he could install any rom via CWM

Sent from my GT-I9500 using xda app-developers app
9th March 2014, 09:06 AM   |  #5  
Breejesh_Reiko_7's Avatar
Junior Member
Flag Mumbai
Thanks Meter: 2
 
11 posts
Join Date:Joined: Mar 2014
More
Smile
Quote:
Originally Posted by micg502

can i flash stock rom via cwm ? and can someone give me 1000% procent valid link with stock rom.thanks please dont ban me or smthing for my noobish question..

It is not possible..
Please use ODIN to flash stock ROM.. It's easy.. Many tutorials available.. PM me if you still can't do it.
And next time post in proper section please.
Hit thanks if i helped
12th March 2014, 10:20 PM   |  #6  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
5 posts
Join Date:Joined: Mar 2014
Quote:
Originally Posted by Breejesh_Reiko_7

It is not possible..
Please use ODIN to flash stock ROM.. It's easy.. Many tutorials available.. PM me if you still can't do it.
And next time post in proper section please.
Hit thanks if i helped

I had big problems my friend tried to install custom rom and he fcked it up so i searched on net about some tut how to go back because he didnt made any backup so the thing was in data partition and all of this tutorials werent a big help for me because there was not a file bootloader that i can put in my odin so i found this package that solved my problem i want to share it with others but im fresh here so i cant post a download link here
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes