Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,738,501 Members 47,638 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[Q] [HELP] Wanna know what would happen if you flash a galaxy y rom on an ace i?

Tip us?
 
anyman05
Old
#1  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 4
Join Date: Sep 2012
Default [Q] [HELP] Wanna know what would happen if you flash a galaxy y rom on an ace i?

I have done the unthinkable and accidentally flashed a galaxy y rom on my ace i. I can't access the recovery or download mode. I couldn't believe it when i saw that galaxy young splash screen on an ace i. When i power it up it shows the galaxy young black screen, camera flashes then the samsung boot music plays and switches to a black screen.

Have i f'ed up or is this recoverable?
 
anyman05
Old
#2  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 4
Join Date: Sep 2012
OMG Kies sees it as a S5360 PLEASE HELP ME
 
Hitesh2626
Old
#3  
Hitesh2626's Avatar
Recognized Contributor
Thanks Meter 1339
Posts: 1,592
Join Date: Feb 2013
Location: ☆◢Mumbai◣☆
Quote:
Originally Posted by anyman05 View Post
I have done the unthinkable and accidentally flashed a galaxy y rom on my ace i. I can't access the recovery or download mode. I couldn't believe it when i saw that galaxy young splash screen on an ace i. When i power it up it shows the galaxy young black screen, camera flashes then the samsung boot music plays and switches to a black screen.

Have i f'ed up or is this recoverable?
Post your problem in Q & A thread .
Your solution is Go to service center because it wont recover now its an Hard Brick , these was happen with me also .
The Following User Says Thank You to Hitesh2626 For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
Maxx247
Old
#4  
Maxx247's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 153
Posts: 351
Join Date: Jan 2013
Location: mumbai
first you have posted in correct section but your solution is you can try these-- eject your battery , hold three buttons(which are used for entering in download mode) then insert the battery(while holding that buttons). this worked for me.
✰✪ PHONES - Google NEXUS 5 32 GB black ✰✪ ,
ROM - MAHDI ROM

✰✪Galaxy ACE s5830i ✰✪
ROM - CM9 by bieltv.3
 
Hitesh2626
Old
#5  
Hitesh2626's Avatar
Recognized Contributor
Thanks Meter 1339
Posts: 1,592
Join Date: Feb 2013
Location: ☆◢Mumbai◣☆
Quote:
Originally Posted by Maxx247 View Post
first you have posted in correct section but your solution is you can try these-- eject your battery , hold three buttons(which are used for entering in download mode) then insert the battery(while holding that buttons). this worked for me.
What ?
Is these Correct section Q & A or General Section.
 
amolgosavi
Old
#6  
amolgosavi's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 139
Posts: 620
Join Date: Sep 2013
Location: *MUMBAI*
Quote:
Originally Posted by Maxx247 View Post
first you have posted in correct section but your solution is you can try these-- eject your battery , hold three buttons(which are used for entering in download mode) then insert the battery(while holding that buttons). this worked for me.
I think this is question .. So how is this in correct section

Sent from my GT-S5830i using Tapatalk 2
 
Sniper Killer
Old
#7  
Sniper Killer's Avatar
Recognized Contributor
Thanks Meter 2877
Posts: 1,249
Join Date: Dec 2012
Location: /system/build.prop
Quote:
Originally Posted by amolgosavi View Post
I think this is question .. So how is this in correct section

Sent from my GT-S5830i using Tapatalk 2
I think he meant incorrect. It happens sometime when your mind is collapsed xD
 
Maxx247
Old
#8  
Maxx247's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 153
Posts: 351
Join Date: Jan 2013
Location: mumbai
@amolgosavi and @Sniper Killer calm down guys there's a word remained : *NOT(before 'posted')
✰✪ PHONES - Google NEXUS 5 32 GB black ✰✪ ,
ROM - MAHDI ROM

✰✪Galaxy ACE s5830i ✰✪
ROM - CM9 by bieltv.3
 
diogogomes646
Old
#9  
Junior Member
Thanks Meter 1
Posts: 3
Join Date: Aug 2013
Yes it is possible i did it once and it worked just fine the only bad this is that because of the different screen sizes i couldn't manage it on a daily basis, so i ended up flasing via odin back to stock.

http://forum.xda-developers.com/show....php?t=1840645
 
NightRaven49
Old
#10  
NightRaven49's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 130
Posts: 429
Join Date: Sep 2013
Location: most likely in school
It is possible, as the both phones have the same BCM21553 chipset. That is why GT-S5570I users like me can also flash SGY ROMs.

But

Make sure the ROM zip does not contain a boot.img (kernel). That will hard brick your phone.

Sent because I <3 Aerith
I am currently away to study for exams, so please do not PM me for anything.

<3 Aerith

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes