Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,741,492 Members 39,347 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

HOX+ O2 UK more recent RUU/nandroid backup.

Tip us?
 
ste1164
Old
#1  
ste1164's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 304
Posts: 2,533
Join Date: Jan 2010
Location: Darlington
Default HOX+ O2 UK more recent RUU/nandroid backup.

Does anyone have a nandroid backup or newer RUU than the 1.14.206.13 as this phone I am trying to fix has HBOOT 1.35 and as far as I am aware the O2 RUU does not work with this. Any help would be appreciated, thanks!
 
subAlot
Old
#2  
subAlot's Avatar
Junior Member
Thanks Meter 7
Posts: 21
Join Date: Mar 2011
Talking Nandroid o2 CID

Holmes,

i got an nadroid HOX+, UK...o2 Cid
point is-itīs full of my stuff ...so u hav to clean it out(especally my gmail acc&all other passwords........i think itīs in there as lotīs of my other stuff is....)
therefore iīm a little uneasy abt. posting a link here directly-u get it...

if- and only if- u still need it i could upload that thing somwere-but it will take a while cuz my provided uploadīs only 500k
(dunno if there will be a timeout when uploading 600MB@max500k)

hope u fixed it already...
btw... im curious whatīs the issue?


cheers

sub
The Following User Says Thank You to subAlot For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
ste1164
Old
#3  
ste1164's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 304
Posts: 2,533
Join Date: Jan 2010
Location: Darlington
Quote:
Originally Posted by subAlot View Post
Holmes,

i got an nadroid HOX+, UK...o2 Cid
point is-itīs full of my stuff ...so u hav to clean it out(especally my gmail acc&all other passwords........i think itīs in there as lotīs of my other stuff is....)
therefore iīm a little uneasy abt. posting a link here directly-u get it...

if- and only if- u still need it i could upload that thing somwere-but it will take a while cuz my provided uploadīs only 500k
(dunno if there will be a timeout when uploading 600MB@max500k)

hope u fixed it already...
btw... im curious whatīs the issue?


cheers

sub
That would be fantastic! I could install it then wipe it. Or you could do a backup wipe then do a second backup then restore to your normal O2 back up? My friend has tried to flash a custom rom and it is bootlooping. If you would like to send me the link over PM that would be great!
 
subAlot
Old
#4  
subAlot's Avatar
Junior Member
Thanks Meter 7
Posts: 21
Join Date: Mar 2011
well-if u PROMISE to clean it out-iīll giv it to you...itīs cwm as i did the nandroid directly after unlocking via htcdev...

did u try to sideload another rom starting from scatch?
thatīs how i got my ass out of som troubles i had myself maneuverd in... cant remember in detail, but i DO know i thought ive bricked it
i read abt. thiz happening when kernel not proper flashed or so...
maybe uīl give it another shot???

du u hav an recommendation where to upload?


cheers
sub
The Following User Says Thank You to subAlot For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
ste1164
Old
#5  
ste1164's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 304
Posts: 2,533
Join Date: Jan 2010
Location: Darlington
Quote:
Originally Posted by subAlot View Post
well-if u PROMISE to clean it out-iīll giv it to you...itīs cwm as i did the nandroid directly after unlocking via htcdev...

did u try to sideload another rom starting from scatch?
thatīs how i got my ass out of som troubles i had myself maneuverd in... cant remember in detail, but i DO know i thought ive bricked it
i read abt. thiz happening when kernel not proper flashed or so...
maybe uīl give it another shot???

du u hav an recommendation where to upload?


cheers
sub
I have no intention of keeping your details. The phone is booting on ARHD but a strip of the touchscreen doesnt work so I need to get it as stock as possible to try and send it away for warranty.
 
subAlot
Old
#6  
subAlot's Avatar
Junior Member
Thanks Meter 7
Posts: 21
Join Date: Mar 2011
Quote:
Originally Posted by ste1164 View Post
I have no intention of keeping your details. The phone is booting on ARHD but a strip of the touchscreen doesnt work so I need to get it as stock as possible to try and send it away for warranty.
just kiddin:P i know...

hey, what abt. dropbox????
The Following User Says Thank You to subAlot For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
ste1164
Old
#7  
ste1164's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 304
Posts: 2,533
Join Date: Jan 2010
Location: Darlington
Quote:
Originally Posted by subAlot View Post
just kiddin:P i know...

hey, what abt. dropbox????
Drop box would be great. Pm me the link so no one else can see your stuff

Sent from my HTC One using Tapatalk 4
 
subAlot
Old
#8  
subAlot's Avatar
Junior Member
Thanks Meter 7
Posts: 21
Join Date: Mar 2011
got it...but u have to wait...a very long time...just started the transfer: fluctuating between 5-9hrs...
iīll send u a pm when done^^
The Following User Says Thank You to subAlot For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
ste1164
Old
#9  
ste1164's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 304
Posts: 2,533
Join Date: Jan 2010
Location: Darlington
Quote:
Originally Posted by subAlot View Post
got it...but u have to wait...a very long time...just started the transfer: fluctuating between 5-9hrs...
iīll send u a pm when done^^
Holy moly well do let me know I appreciate it very much!
 
subAlot
Old
#10  
subAlot's Avatar
Junior Member
Thanks Meter 7
Posts: 21
Join Date: Mar 2011
Quote:
Originally Posted by ste1164 View Post
Holy moly well do let me know I appreciate it very much!
just hope that iīll not fall asleep until itīs done

The Following User Says Thank You to subAlot For This Useful Post: [ Click to Expand ]
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes