Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

[Q] Can not update S4 I9506 with 4.3 Firmware

OP Rotagirl2002

12th March 2014, 10:38 AM   |  #1  
Rotagirl2002's Avatar
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
3 posts
Join Date:Joined: Jul 2011
More
I am trying to flash 4.3 firmware onto my S4 using odin but get the following error, any ideas? I have the de bugger selected, all drivers installed as far as I am aware of?

<OSM> Enter CS for MD5..
<OSM> Check MD5.. Do not unplug the cable..
<OSM> Please wait..
<OSM> I9506XXUBNA2_I9506DTMBNA1_I9506XXUBML2_HOME.tar.md 5 is valid.
<OSM> Checking MD5 finished Sucessfully..
<OSM> Leave CS..
<ID:0/005> Added!!
<ID:0/005> Odin v.3 engine (ID:5)..
<ID:0/005> File analysis..
<ID:0/005> SetupConnection..
<ID:0/005> Complete(Write) operation failed.
<OSM> All threads completed. (succeed 0 / failed 1

Thanks
12th March 2014, 10:39 AM   |  #2  
Repulsa's Avatar
Recognized Contributor
Your Mom's crib
Thanks Meter: 2,089
 
1,873 posts
Join Date:Joined: Nov 2010
Donate to Me
Quote:
Originally Posted by Rotagirl2002

I am trying to flash 4.3 firmware onto my S4 using odin but get the following error, any ideas? I have the de bugger selected, all drivers installed as far as I am aware of?

<OSM> Enter CS for MD5..
<OSM> Check MD5.. Do not unplug the cable..
<OSM> Please wait..
<OSM> I9506XXUBNA2_I9506DTMBNA1_I9506XXUBML2_HOME.tar.md 5 is valid.
<OSM> Checking MD5 finished Sucessfully..
<OSM> Leave CS..
<ID:0/005> Added!!
<ID:0/005> Odin v.3 engine (ID:5)..
<ID:0/005> File analysis..
<ID:0/005> SetupConnection..
<ID:0/005> Complete(Write) operation failed.
<OSM> All threads completed. (succeed 0 / failed 1

Thanks


Try a different cables/ports
The Following User Says Thank You to Repulsa For This Useful Post: [ View ]
12th March 2014, 08:17 PM   |  #3  
Rotagirl2002's Avatar
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
3 posts
Join Date:Joined: Jul 2011
More
Have noticed that my phone does not connect to samung kies does even though when I plugg my phone in windows says drivers installed? If not connecting to kies could this be the issue.
Quote:
Originally Posted by Repulsa

Try a different cables/ports

13th March 2014, 08:17 AM   |  #4  
Rotagirl2002's Avatar
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
3 posts
Join Date:Joined: Jul 2011
More
Thanks, just tried using a different port and seems to be working now.

Quote:
Originally Posted by Repulsa

Try a different cables/ports

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes