Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,808,714 Members 46,840 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[Q] where is Samsung learning hub ???

Tip us?
 
dagdadiamaith
Old
(Last edited by dagdadiamaith; 24th February 2014 at 06:28 PM.)
#1  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 10
Join Date: Nov 2012
Question [Q] where is Samsung learning hub ???

Hi all,
I've been searching high and low for a solution or a clue to solve the following problem but without any start of a lead.

I am running OMEGA v9.0 (btw, if I could've posted on the OMEGA thread, I would've done it . I just can't. I am not a developer).

Before flashing and upgrading to KK i had Samsung learning (and music, and video...) running perfectly well.

Since I flashed and upgraded to kk, Samsung Hub starts but I only have "books", "video" and "games".
No more "learning" and "music". This is quite annoying as I can't access what I bought.

Is it because the rom is rooted? Or because it is KK? Or my coutry? (France).

I tried "cloak root" but then Samsung Hub wouldn't start.
I tried to reinstall a previous version of learning with TB but it didn't work and I eventually messed up my rom and had to re-flash.
Tried to download a version of "samsung learning" from some kind of Samsung server but... didn't work... see sentence just above...

Well, has anyone jus a beginning of a start of a clue?

Thank you all !!!
 
jcespi2005
Old
(Last edited by jcespi2005; 24th February 2014 at 06:02 PM.)
#2  
jcespi2005's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 23
Posts: 1,984
Join Date: Feb 2006
Location: Madrid
Seems first time you enter on Hub you need to install some additional apps...



I think i can upload my apks and libs for you to test...

Enviado desde mi SM-N9005 mediante Tapatalk
 
mikkelrev69
Old
#3  
mikkelrev69's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 86
Posts: 331
Join Date: Apr 2013
Location: Oslo
Quote:
Originally Posted by dagdadiamaith View Post
Hi all,
I've been searching high and low for a solution or a clue to solve the following problem but without any start of a lead.

I am running OMEGA v9.0 (btw, if I could've posted on the OMEGA thread, I would've done it . I just can't. I am not a developer).

Before flashing and upgrading to KK i had Samsung learning (and music, and video...) running perfectly well.

Since I flashed and upgraded to kk, Samsung Hub starts but I only have "books", "video" and "games".
No more "learning" and "music". This is quite annoying as I can't access what I bought.

Is it because the rom is rooted? Or because it is KK? Or my coutry? (France).

I tried "cloak root" but then Samsung Hub wouldn't start.
I tried to reinstall a previous version of learning with TB but it didn't work and I eventually messed up my rom and had to re-flash.
Tried to download a version of "samsung learning" from some kind of Samsung server but... didn't work... see sentence just above...

Well, has anyone jus a beginning of a start of a clue?

Thank you all !!!
You must have a rom based on the firmware from a country that have all the hub modules. It varies from country to country. F.x. the Polish FW has not music and video module..

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
The Following User Says Thank You to mikkelrev69 For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
dagdadiamaith
Old
#4  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 10
Join Date: Nov 2012
Hi,

yes, on the very first start it asks me to install additional apps... but only books, video and game.

I have the same selection screen as you, with only 3 items.

As I said, I tried to manualy add learning. I only ended up on messing up my phone and having to reflash.
 
jcespi2005
Old
#5  
jcespi2005's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 23
Posts: 1,984
Join Date: Feb 2006
Location: Madrid
Quote:
Originally Posted by dagdadiamaith View Post
Hi,

yes, on the very first start it asks me to install additional apps... but only books, video and game.

I have the same selection screen as you, with only 3 items.

As I said, I tried to manualy add learning. I only ended up on messing up my phone and having to reflash.
Did you try to go back to 4.3 stock?

Enviado desde mi SM-N9005 mediante Tapatalk
 
dagdadiamaith
Old
(Last edited by dagdadiamaith; 24th February 2014 at 07:26 PM.)
#6  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 10
Join Date: Nov 2012
Quote:
Originally Posted by jcespi2005 View Post
Did you try to go back to 4.3 stock?

Enviado desde mi SM-N9005 mediante Tapatalk
Non, I haven't tried. I don't think I'm going to. Everywhere it's said that there is no way back once you have flashed KK.

But I checked on another Note 3 under 4.3 stock, in a shop: all options are present. So I guess this is linked to either KK or root. I should try with an unrooted version of KK. But then I need to prepare the operation and plan how to go back to Omega.
 
jcespi2005
Old
#7  
jcespi2005's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 23
Posts: 1,984
Join Date: Feb 2006
Location: Madrid
Quote:
Originally Posted by dagdadiamaith View Post
Non, I haven't tried. I don't think I'm going to. Everywhere it's said that there is no way back once you have flashed KK.

But I checked on another Note 3 under 4.3 stock, in a shop: all options are present. So I guess this is linked to either KK or root. I should try with an unrooted version of KK. But then I need to prepare the operation and plan how to go back to Omega.
That's true, you can't go back from KK

But can ask Samsung when KK is official for you region...

Enviado desde mi SM-N9005 mediante Tapatalk
 
dagdadiamaith
Old
#8  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 10
Join Date: Nov 2012
Quote:
Originally Posted by jcespi2005 View Post
That's true, you can't go back from KK

But can ask Samsung when KK is official for you region...

Enviado desde mi SM-N9005 mediante Tapatalk
yes, i'm gonna wait.

I've already submitted the problem to Samsung. Waiting for their answer.

Anyway, thanks a lot for your support.

Regards
 
jcespi2005
Old
#9  
jcespi2005's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 23
Posts: 1,984
Join Date: Feb 2006
Location: Madrid
Quote:
Originally Posted by dagdadiamaith View Post
yes, i'm gonna wait.

I've already submitted the problem to Samsung. Waiting for their answer.

Anyway, thanks a lot for your support.

Regards
Finally installed KitKat 4.4.2 PHE and can confirm I have all Samsung Hub modules I had on 4.3

First time you execute Hub, you can choose what apps to install, as on previous version...

Cheers

Enviado desde mi SM-N9005 mediante Tapatalk
 
dagdadiamaith
Old
#10  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 10
Join Date: Nov 2012
Quote:
Originally Posted by jcespi2005 View Post
Finally installed KitKat 4.4.2 PHE and can confirm I have all Samsung Hub modules I had on 4.3

First time you execute Hub, you can choose what apps to install, as on previous version...

Cheers

Enviado desde mi SM-N9005 mediante Tapatalk
Hi,

I'm on omega V11 XXUENB7...
And I still don't have the choice.
At first start the only apps i can install are books, video and game.

Really weird. Is it due to the fact I am in France?

Cheers

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes