Welcome to the New XDA-Developers Portal!

You may recall that a few weeks ago, we opened up the XDA-2015 forum themesto intrepid users … more

An Android Enthusiast’s Apple iPhone 6 Challenge

The media has gone batty again over Apple “revolutionizing” smartphones. … more

Sony to Extend its AOSP Program to Other Devices

Sony will be offering its users the possibility to use AOSP ROMs as an alternative to the … more

Project Ara: Modified Android L and Hot Swapping

Project Ara is a very exciting topic–both for hardware and software enthusiasts. The … more
Post Reply

Wifi Not Working and Screen Won't Turn Off

13th March 2014, 12:52 PM   |  #1  
OP Senior Member
Flag VA Beach
Thanks Meter: 147
 
645 posts
Join Date:Joined: Oct 2007
Ok so as I've said in the nae discussion thread,

After rooting, when I reboot my phone it takes a while for it to...set up I guess i could say. Lightflow doesn't start up, wifi won't turn on by itself and won't register. And most importantly my screen won't turn off until both of those happen. Until I see "network is preparing services", those won't work. No matter what. It's very frustrating.

It has since gotten worse and now won't work at all. Tried reflashing the modem and that didn't work. Is there any way to fix this that doesn't involve wiping the phone? I'd rather make that last resort.
13th March 2014, 03:09 PM   |  #2  
Mistertac's Avatar
Senior Member
Flag Springfield, Ma
Thanks Meter: 1,664
 
3,484 posts
Join Date:Joined: Oct 2013
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by Stealyourface

Ok so as I've said in the nae discussion thread,

After rooting, when I reboot my phone it takes a while for it to...set up I guess i could say. Lightflow doesn't start up, wifi won't turn on by itself and won't register. And most importantly my screen won't turn off until both of those happen. Until I see "network is preparing services", those won't work. No matter what. It's very frustrating.

It has since gotten worse and now won't work at all. Tried reflashing the modem and that didn't work. Is there any way to fix this that doesn't involve wiping the phone? I'd rather make that last resort.

Unfortunately you may need to Odin the nae . the one that Random has posted doesn't wipe all your data. I had to do that myself after having some really random issues.

Just my two cents though... Maybe someone on here will have an idea or two to help before you need to go that route.

Good luck

Sent from my SCH-I545 using Tapatalk
The Following User Says Thank You to Mistertac For This Useful Post: [ View ]
13th March 2014, 06:24 PM   |  #3  
OP Senior Member
Flag VA Beach
Thanks Meter: 147
 
645 posts
Join Date:Joined: Oct 2007
Quote:
Originally Posted by Mistertac

Unfortunately you may need to Odin the nae . the one that Random has posted doesn't wipe all your data. I had to do that myself after having some really random issues.

Just my two cents though... Maybe someone on here will have an idea or two to help before you need to go that route.

Good luck

Sent from my SCH-I545 using Tapatalk

Wiping data was the only thing I didn't want to do. Flashed the Odin earlier and everything is good now. Rooted and all. Just have to do a couple tweaks over again. But not a big deal. Thanks.
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes