FORUMS
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread

Fixing 'speaker is used when receiving a call'

12th March 2014, 02:20 PM |#1  
OP Senior Member
Flag Hong Kong
Thanks Meter: 17
 
More
This seems not to be a bug of sony, LG users have this problem too. It is caused by the latest version of chrome browser, although I don't know why…

So, Uninstall update of chrome fixes the bug.

If you want to use newer version of chrome, it is confirmed that chrome beta do not cause the bug.

Sent from my LT29i using xda-developers app
 
 
12th March 2014, 07:03 PM |#2  
Senior Member
Thanks Meter: 69
 
More
Quote:
Originally Posted by barrielui

This seems not to be a bug of sony, LG users have this problem too. It is caused by the latest version of chrome browser, although I don't know why…

So, Uninstall update of chrome fixes the bug.

If you want to use newer version of chrome, it is confirmed that chrome beta do not cause the bug.

Sent from my LT29i using xda-developers app

That's interesting, could you provide link to appropriate topic/site?
12th March 2014, 09:33 PM |#3  
Junior Member
Flag Wołomin
Thanks Meter: 7
 
More
It doesn't work me. It's a fake in my opinion, i'll try install beta version of chrome and then i'll see - maybe it can help, but i dont think so...

Wysłane z mojego LT30p za pomocą Tapatalk 4
12th March 2014, 11:18 PM |#4  
Senior Member
Flag Poznań
Thanks Meter: 253
 
More
Quote:
Originally Posted by barrielui

This seems not to be a bug of sony, LG users have this problem too. It is caused by the latest version of chrome browser, although I don't know why…

So, Uninstall update of chrome fixes the bug.

If you want to use newer version of chrome, it is confirmed that chrome beta do not cause the bug.

Sent from my LT29i using xda-developers app

That's most stupid thing I've read on XDA!

Sent from my Nexus 7 using xda app-developers app
13th March 2014, 01:14 AM |#5  
OP Senior Member
Flag Hong Kong
Thanks Meter: 17
 
More
Though it works for me, as well as many other users, there are many comments about that on play store. Then try disable it.

Sent from my LT29i using xda app-developers app
13th March 2014, 06:42 AM |#6  
sunlight10f's Avatar
Member
Thanks Meter: 14
 
More
This definitely works, uninstalling chrome updates or disabling it stops the calls starting in the speaker.
13th March 2014, 10:25 AM |#7  
Member
Thanks Meter: 26
 
More
Read your own post back then buddy cos that's looking pretty stupid to me. Not as stupid as some of these bugs on 4.3 though

Moving on, 100% confirmed. I never even knew about this bug using peetr's hybrid ROM which has chrome replaced with AOSP browser. Soon as I installed chrome the first call I made came blaring out on speaker. Wtf sooner I can upgrade this nightmare of a phone the better.



[QDon'UOTE=kingstonxl;51039022]That's most stupid thing I've read on XDA!

Sent from my Nexus 7 using xda app-developers app[/QUOTE]
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Top Threads in Xperia T, TL, TX, V General by ThreadRank