Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

[Theme] Galaxyman's Theme

OP GalaxyS4Man

19th November 2013, 04:21 PM   |  #1  
GalaxyS4Man's Avatar
OP Senior Member
Flag Oulu
Thanks Meter: 633
 
570 posts
Join Date:Joined: Aug 2013
Donate to Me


Hello.

My theme has been reported to work on other versions of the Note 3 aswell.

Here is the link to my original thread.

http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2517809
Last edited by GalaxyS4Man; 26th November 2013 at 11:14 AM.
The Following 13 Users Say Thank You to GalaxyS4Man For This Useful Post: [ View ]
20th November 2013, 02:54 AM   |  #2  
Tiffany84's Avatar
Recognized Themer
Thanks Meter: 2,977
 
5,839 posts
Join Date:Joined: Jul 2010
Donate to Me
Looking great my friend!

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk 4
The Following User Says Thank You to Tiffany84 For This Useful Post: [ View ]
20th November 2013, 04:19 AM   |  #3  
Senior Member
Metro Detroit
Thanks Meter: 115
 
852 posts
Join Date:Joined: Jul 2010
Love the theme. Unfortunately when using the stock messaging app, I'm getting missing or black on black text when typing.

---------- Post added at 04:19 AM ---------- Previous post was at 04:02 AM ----------

Go Sms is fine though. I flashed this over Evils rom that had the white theme installed via Aroma.
20th November 2013, 04:46 AM   |  #4  
GalaxyS4Man's Avatar
OP Senior Member
Flag Oulu
Thanks Meter: 633
 
570 posts
Join Date:Joined: Aug 2013
Donate to Me
Quote:
Originally Posted by Rob the plumber

Love the theme. Unfortunately when using the stock messaging app, I'm getting missing or black on black text when typing.

---------- Post added at 04:19 AM ---------- Previous post was at 04:02 AM ----------

Go Sms is fine though. I flashed this over Evils rom that had the white theme installed via Aroma.

Hmmm...that is not good, must be issue with a T-mobile, or something else, are you using xposed modules? for now if you continue using my theme, replace the default messagin app until I get it fixed
20th November 2013, 05:05 AM   |  #5  
GalaxyS4Man's Avatar
OP Senior Member
Flag Oulu
Thanks Meter: 633
 
570 posts
Join Date:Joined: Aug 2013
Donate to Me
Quote:
Originally Posted by Rob the plumber

Love the theme. Unfortunately when using the stock messaging app, I'm getting missing or black on black text when typing.

---------- Post added at 04:19 AM ---------- Previous post was at 04:02 AM ----------

Go Sms is fine though. I flashed this over Evils rom that had the white theme installed via Aroma.

This problem was also at the Verizon model, I am looking into this problem asap.
20th November 2013, 06:50 AM   |  #6  
GalaxyS4Man's Avatar
OP Senior Member
Flag Oulu
Thanks Meter: 633
 
570 posts
Join Date:Joined: Aug 2013
Donate to Me
Quote:
Originally Posted by Rob the plumber

Love the theme. Unfortunately when using the stock messaging app, I'm getting missing or black on black text when typing.

---------- Post added at 04:19 AM ---------- Previous post was at 04:02 AM ----------

Go Sms is fine though. I flashed this over Evils rom that had the white theme installed via Aroma.

Try this fix, backup your SecMms.apk first.

http://www.mediafire.com/download/jd...8lv/FixMMS.zip
20th November 2013, 06:54 AM   |  #7  
d3athb4dishonor's Avatar
Senior Member
Flag Aurora CO via The Ville, SC
Thanks Meter: 50
 
417 posts
Join Date:Joined: Dec 2010
Donate to Me
More
This theme is dope. I experienced the sms issue but no worries I've been looking for a good replacement to stock anyway. Thanks 4 the theme.

Sent from my SM-N900T using Tapatalk
20th November 2013, 07:20 AM   |  #8  
GalaxyS4Man's Avatar
OP Senior Member
Flag Oulu
Thanks Meter: 633
 
570 posts
Join Date:Joined: Aug 2013
Donate to Me
Quote:
Originally Posted by d3athb4dishonor

This theme is dope. I experienced the sms issue but no worries I've been looking for a good replacement to stock anyway. Thanks 4 the theme.

Sent from my SM-N900T using Tapatalk

Try my sms fix, it worked for others
The Following 2 Users Say Thank You to GalaxyS4Man For This Useful Post: [ View ]
20th November 2013, 01:10 PM   |  #9  
Senior Member
Metro Detroit
Thanks Meter: 115
 
852 posts
Join Date:Joined: Jul 2010
That worked for me. You rawk.
21st November 2013, 06:29 AM   |  #10  
SBERG117's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 350
 
866 posts
Join Date:Joined: Mar 2010
Sms fix worked....Looks real good...Like this theme alot. Only thing I noticed is the Battery meter doesn't seem to read properly. It kinda just freezes on a number and stays there...
Example : Just before I had 52% and the meter read 64% and just stayed there for a long while. I believe I rebooted and then it set itself to the right % but then hung at that point as well....Honestly I use a battery widget on my main homescreen so it's no big issue at all but still wanted to put it out there in case anyone noticed it too....
Just to add I do have Xposed framework installed and did try to make the battery icon disappear altogether through wanam but it didn't work so not sure if that had something to do with it...Thnx ..

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes