Do You Check for App Updates Regularly?

Do you let app updates happen automatically or do you regularly check for them? We’re … more

Find The Best Apps With Google’s Picks & Other Tricks

The Google Play Store, weighing in with more than 1.4 million apps at last … more

Dynamic Pop for Note 4 (N910T & 910W8)

With the release of the Canadian Lollipop ROM for the Note 4, T-Mobile users can also enjoy the … more

Sunday Debate: Better to Buy Older or Newer Hardware?

Join us in a fun Sunday Debate on New vs. Old. Come with your opinions and feel … more
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread

Wifi Tether - NAT Type 2

24th December 2012, 12:05 AM |#1  
scottypeterson's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 193
 
594 posts
Join Date:Joined: Sep 2011
More
I've searched online and there seems to be no fix for this but the most recent posts for this topic is old and I figured I'd ask if there is a way around it now.

I'm using the wifi tether application to play online cod on the ps3 but the NAT is Type 3 strict which gives limitations to online play. Is there anyway to get NAT Type 2 moderate or Type 1 open with the wifi tether app?
Last edited by scottypeterson; 24th December 2012 at 05:05 AM.
 
 
24th December 2012, 06:22 PM |#2  
scottypeterson's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 193
 
594 posts
Join Date:Joined: Sep 2011
More
Bump
24th December 2012, 08:15 PM |#3  
ramjet73's Avatar
Recognized Contributor
Flag Honolulu, Hawaii
Thanks Meter: 9,674
 
9,058 posts
Join Date:Joined: Jan 2006
More
Quote:
Originally Posted by scottypeterson

I've searched online and there seems to be no fix for this but the most recent posts for this topic is old and I figured I'd ask if there is a way around it now.

I'm using the wifi tether application to play online cod on the ps3 but the NAT is Type 3 strict which gives limitations to online play. Is there anyway to get NAT Type 2 moderate or Type 1 open with the wifi tether app?

That's a pretty specific question for this forum. You could try posting in the wiki for the app or send a PM to user TrevE who got the latest version working on Sense 4.x ROM's, and you might get better results.

Edit: I'm guessing that you've already seen this thread? Looks like they didn't get it working consistently anyway.

ramjet73
Last edited by ramjet73; 24th December 2012 at 08:21 PM.
The Following User Says Thank You to ramjet73 For This Useful Post: [ View ]
24th December 2012, 08:41 PM |#4  
scottypeterson's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 193
 
594 posts
Join Date:Joined: Sep 2011
More
Quote:
Originally Posted by ramjet73

That's a pretty specific question for this forum. You could try posting in the wiki for the app or send a PM to user TrevE who got the latest version working on Sense 4.x ROM's, and you might get better results.

Edit: I'm guessing that you've already seen this thread? Looks like they didn't get it working consistently anyway.

ramjet73

Yeah I saw that thread. I'll check out the wiki and see if there's a way. Thanks.
24th December 2012, 08:48 PM |#5  
ramjet73's Avatar
Recognized Contributor
Flag Honolulu, Hawaii
Thanks Meter: 9,674
 
9,058 posts
Join Date:Joined: Jan 2006
More
Quote:
Originally Posted by scottypeterson

Yeah I saw that thread. I'll check out the wiki and see if there's a way. Thanks.

Or ask TrevE. He may have an inside track to the primary developers since he's worked on the app himself.

Good luck!

ramjet73
The Following User Says Thank You to ramjet73 For This Useful Post: [ View ]
29th October 2013, 08:23 AM |#6  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
1 posts
Join Date:Joined: Oct 2013
still need a fix?
Quote:
Originally Posted by scottypeterson

I've searched online and there seems to be no fix for this but the most recent posts for this topic is old and I figured I'd ask if there is a way around it now.

I'm using the wifi tether application to play online cod on the ps3 but the NAT is Type 3 strict which gives limitations to online play. Is there anyway to get NAT Type 2 moderate or Type 1 open with the wifi tether app?

Do you still need a fix for this? I sorted mine out yesterday. Let me know
2nd March 2014, 11:26 PM |#7  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
1 posts
Join Date:Joined: Mar 2014
Quote:
Originally Posted by gingerninja85

Do you still need a fix for this? I sorted mine out yesterday. Let me know

pls i need your help on how u sort it out......pls send me an email cause i'm not always here poliseh@gmail.com
14th March 2014, 03:01 AM |#8  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
1 posts
Join Date:Joined: Apr 2011
Quote:
Originally Posted by gingerninja85

Do you still need a fix for this? I sorted mine out yesterday. Let me know

i have sprint and i am having the restricted NAT type problem. i have tried for 30+ hours to fix this, but still no luck. any insight would be GREATLY appreciated!!!
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes