Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

Unhappy [Q] Camera problem !!! , Hope some help

OP hourtane

26th November 2013, 01:51 AM   |  #1  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
6 posts
Join Date:Joined: Dec 2012
Hi Xda-members !!!
The camera won't start on the costum rom , it work sometime on some costum rom , and it work perfectly on the official
Someone can help please!!!
i'm using the slimbean right now , but the camera won't start (i'v tried various softwares)
Thanks
28th November 2013, 04:39 PM   |  #2  
Junior Member
Thanks Meter: 8
 
13 posts
Join Date:Joined: Nov 2013
More
Quote:
Originally Posted by hourtane

Hi Xda-members !!!
The camera won't start on the costum rom , it work sometime on some costum rom , and it work perfectly on the official
Someone can help please!!!
i'm using the slimbean right now , but the camera won't start (i'v tried various softwares)
Thanks

Make sure you have flashed 4.3 gapps. After that reboot to Safestrap, wipe cache & dalvik and fix permissions.

Click Thanks if I helped you
Last edited by nbishdev; 28th November 2013 at 04:48 PM.
The Following User Says Thank You to nbishdev For This Useful Post: [ View ]
14th March 2014, 12:39 AM   |  #3  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
6 posts
Join Date:Joined: Dec 2012
Quote:
Originally Posted by nbishdev

Make sure you have flashed 4.3 gapps. After that reboot to Safestrap, wipe cache & dalvik and fix permissions.

Click Thanks if I helped you

Sorry , i doesn't work for me
Tnks 4 the reply
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes