Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,780,114 Members 38,221 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

Ported j.b. sense from HTC Onex to HTC sensation

Tip us?
 
Mesaman2012
Old
#1  
Account currently disabled - OP
Thanks Meter 194
Posts: 1,435
Join Date: Jun 2012
Default Ported j.b. sense from HTC Onex to HTC sensation

Is it possible to do this.and I have the o.t.a. jellybean update in a zip from the HTC one x.Is that what would I would need to port the ROM to the sensation. Thanks in advance!!!

Sent from my HTC Sensation using xda app-developers app
 
Mesaman2012
Old
#2  
Account currently disabled - OP
Thanks Meter 194
Posts: 1,435
Join Date: Jun 2012
Is this at all possible? Thanks

Bruce's 4.1.2 j.b. rom
 
Drunken_elk
Old
#3  
Member
Thanks Meter 11
Posts: 57
Join Date: Nov 2012
One x rom is based on a tegra chipset. To port it to the Sensation it is necessary to recompile the entire Rom. The only htc one that is similar to the sensation is the htc one s with s3 processor but portings has already been made

Sent from my HTC Sensation XE with Beats Audio Z715e using xda app-developers app
The Following User Says Thank You to Drunken_elk For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
Samer Diab
Old
#4  
Samer Diab's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 3,027
Posts: 1,501
Join Date: Sep 2012
Location: Beyrouth

 
DONATE TO ME
My advice DO NOT TRY IT (IT IS POSSIBLE BUT ONLY BY THE PROS )As you now there is firmware stiff if you go to htc one x android dev you will se a thread called jb diffrent firmware collection ...... You might brick your device if you try like i did but had proffesional help for unbricking it does not matter chipset.... Easy change ... Only firmware BTW TAKE MY ADVICE AND DONT TRY IT .

Sent from my HTC One X using xda premium
Evolving
KingCobra Rom's In My Blood .
The Following User Says Thank You to Samer Diab For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
Mesaman2012
Old
#5  
Account currently disabled - OP
Thanks Meter 194
Posts: 1,435
Join Date: Jun 2012
So basically I need a HTC one s we with the s3 chip in it right. Thanks

Sent from my HTC Sensation using xda app-developers app
 
faisal nafis
Old
#6  
faisal nafis's Avatar
Junior Member
Thanks Meter 13
Posts: 26
Join Date: Nov 2012
Location: Aligarh
Smile A sweet request...

Quote:
Originally Posted by Samer Diab View Post
My advice DO NOT TRY IT (IT IS POSSIBLE BUT ONLY BY THE PROS )As you now there is firmware stiff if you go to htc one x android dev you will se a thread called jb diffrent firmware collection ...... You might brick your device if you try like i did but had proffesional help for unbricking it does not matter chipset.... Easy change ... Only firmware BTW TAKE MY ADVICE AND DONT TRY IT .

Sent from my HTC One X using xda premium
Dude can make htc apps for all devices which could be used on many devices like mediatek devices.. I am working from past 2 months on htc rom for mediatek but i am not able to do...
Thankss in advance..
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes