FORUMS

Analysis & Opinion

I need help with Dungeon Hunter!!! Please help

1 posts
Thanks Meter: 0
 
By hoangminh13101997, Junior Member on 23rd June 2012, 09:38 AM
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread
Hello all, i really like playing Dungeon Hunter but it's stuck at the map, i can't move back between places, is there any fixes for this, thank you
 
 
23rd June 2012, 06:11 PM |#2  
Kousthubha Kumar's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 333
 
More
Use chainfire 3D. Use PowerVR plugin and try force using less textures and more textures. Either way it should improve. It depends on the game. Some work fine with less textures and some with more so experiment
The Following 2 Users Say Thank You to Kousthubha Kumar For This Useful Post: [ View ]
25th June 2012, 01:57 PM |#3  
I.M.G's Avatar
Senior Member
Flag Moon City
Thanks Meter: 25
 
More
does dungeon hunter secondwave already works on galaxy y?
5th July 2012, 05:50 AM |#4  
Junior Member
Flag 127.0.0.1
Thanks Meter: 2
 
More
Quote:
Originally Posted by hoangminh13101997

Hello all, i really like playing Dungeon Hunter but it's stuck at the map, i can't move back between places, is there any fixes for this, thank you

All you have to do is to drag the map by pulling down the upper rightmost part of the map where the BACK button is located. Remember drag it down. Then you can now choose the next destination that you want to go.

You're stuck in the catacombs, right?

I finish this game, but i'm telling you you'll get irritated with this the map bug.
The Following User Says Thank You to ceril_07 For This Useful Post: [ View ]
18th May 2013, 05:25 PM |#5  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Quote:
Originally Posted by ceril_07

All you have to do is to drag the map by pulling down the upper rightmost part of the map where the BACK button is located. Remember drag it down. Then you can now choose the next destination that you want to go.

You're stuck in the catacombs, right?

I finish this game, but i'm telling you you'll get irritated with this the map bug.


could you make a video of it? cuz i have the same problem ASAP thanks in advance!
18th May 2013, 07:28 PM |#6  
Souroking's Avatar
Senior Member
Flag Kolkata
Thanks Meter: 218
 
More
Its easy just try to drag the map from the right hand edge of the screen upwards. U will see the map starts moving after that u need to select another location where ur nxt level is. So all u hav to do is to press the region upper right of that location if u still cant select the location try the same more upper right. Just today finished the game its really awsome.

Sent from my GT-S5360 using Remix v2.5.
I am a proud user of Remix v2.5
[/IMG]//i1172.photobucket.com/albums/r574/jasonxD1235/1368695830672_zps68a086c9.png[/IMG]
17th March 2014, 02:59 PM |#7  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Thank ceril_07 and Souroking, Thanks, I did succeed!
Post Reply Subscribe to Thread

Guest Quick Reply (no urls or BBcode)
Message:
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes