Sony to Extend its AOSP Program to Other Devices

Sony will be offering its users the possibility to use AOSP ROMs as an alternative to the … more

Project Ara Smartphone Will Run Modified Android L with Hot Swapping

Project Ara is a very exciting topic–both for hardware and … more

Streamline Android Theme Customization with Graphic Porter

I dont have a custom theme on my Android phone, and the reason for this is because … more

Boost the Brightness of Your Sony Xperia Z1’s LED

I think the last time anyone has ever used a physical torch to find their earphones, … more
Post Reply

Best model for AT&T and Europe

4th December 2013, 01:02 AM   |  #1  
OP Senior Member
Flag Dallas / Lucca
Thanks Meter: 36
 
150 posts
Join Date:Joined: Sep 2010
More
I use my phone roughly 1/2 year in the USA and roughly 1/2 year in Italy and/or Holland.

Should I get an AT&T or international model?

I'm likely to want to install CM or some other ROM on it so I'm l leaning towards the international model. But will that work with AT&T LTE? Or vice-versa, will the AT&T version work on Italian networks?

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
4th December 2013, 03:46 PM   |  #2  
OP Senior Member
Flag Dallas / Lucca
Thanks Meter: 36
 
150 posts
Join Date:Joined: Sep 2010
More
Bump.

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
20th March 2014, 12:34 PM   |  #3  
fitchpuckman's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 34
 
226 posts
Join Date:Joined: May 2012
More
Quote:
Originally Posted by riprowan

Bump.

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

Did you ever find an answer for this? I'm wondering the same thing myself. I have an AT&T HTC One (stock, never rooted, and under AT&T contract) that I'll be attempting to use via roaming in Italy soon. I'll let you know what kind of luck I have.

AT&T has told me that the phone should work fine (which I assumed), but they said the same thing with my old HTC OneX when I went to Morocco and Portugal last year and it never worked. FWIW, my GFs SGS3 (on same account as my phone) worked fine. We had ensured that identical options were set by AT&T CSRs to enable international dialing, etc, and the SGS3 and HOX both contained the same radios, so not sure what the problem was. I guess I'll see if it's fixed on the One soon enough.
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Top Threads in G2 Q&A, Help & Troubleshooting by ThreadRank