5,815,214 Members 39,015 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[Q] Samsung Galaxy Mini GT-S5570B died after Cyanogenmod 7.2.

Tip us?
 
victorcqueirozg
Old
(Last edited by victorcqueirozg; 22nd May 2013 at 05:01 PM.)
#1  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 25
Join Date: May 2013
Question [Q] Samsung Galaxy Mini GT-S5570B died after Cyanogenmod 7.2.

I was using that rom: http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2085347, and after install Cyanogenmod 7.2 (http://download.cyanogenmod.org/?typ...le&device=tass) on my phone, i click "Reboot system now" on recovery mode (Clockworkmod Recovery 5.0.2.8), and they just dont turned ON again, and now, NOTHING WORKS.

I tried to remove battery, put battery, i tried all the keys combo on the phone, and they even turn on the display, only the mode thats working is the RAMDump (Arm9), but still with the screen off. How i now thats rampdum mode is working? I connect the phone on my pc through the USB and pressed Home Button + Power Button + Volume UP Button and my PC recognize him, but i think there are nothing i could do with ramdump mode. I saw that post http://forum.xda-developers.com/show....php?t=1688137, but my device is different and maybe theres something more wrong, and i don't know...

Anyway, THANK YOU GUYS. Hugs!
 
SHAGGYY
Old
#2  
SHAGGYY's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 51
Posts: 173
Join Date: Aug 2012
Location: Nashik
u did something wrong during flashin the rom..anyways install official stock GB using odin and try again..

Sent from my GT-S5570 using xda app-developers app
 
victorcqueirozg
Old
#3  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 25
Join Date: May 2013
Quote:
Originally Posted by SlogansoleS View Post
u did something wrong during flashin the rom..anyways install official stock GB using odin and try again..

Sent from my GT-S5570 using xda app-developers app
How could i do this if my phone don't enter on download mode? They just enter on RAMDump mode (ARM9)...
 
SHAGGYY
Old
#4  
SHAGGYY's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 51
Posts: 173
Join Date: Aug 2012
Location: Nashik
ok. i think its,motherboard problem. repalce motherboard or search for a 'download mode adaptor'. i dont know how to use that..but u can google it.

Sent from my GT-S5570 using xda app-developers app
 
victorcqueirozg
Old
#5  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 25
Join Date: May 2013
Quote:
Originally Posted by SlogansoleS View Post
ok. i think its,motherboard problem. repalce motherboard or search for a 'download mode adaptor'. i dont know how to use that..but u can google it.

Sent from my GT-S5570 using xda app-developers app
I did the JIB USB, and nothing works, my phone wont turn on again and nothing on the screen was showed up, i don't know what i supposed to do :\
 
F4uzan
Old
#6  
F4uzan's Avatar
Recognized Contributor
Thanks Meter 1,450
Posts: 2,666
Join Date: Jul 2012
Location: Bandung, Indonesia
Did you wipe data ? You did something wrong here.
| F4uzan | Optima Team
------------------------------------



 
victorcqueirozg
Old
(Last edited by victorcqueirozg; 23rd May 2013 at 06:12 AM.)
#7  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 25
Join Date: May 2013
Quote:
Originally Posted by F4uzan View Post
Did you wipe data ? You did something wrong here.
After or before install the rom? But what happen if have i forgotten to wipe after?
 
F4uzan
Old
#8  
F4uzan's Avatar
Recognized Contributor
Thanks Meter 1,450
Posts: 2,666
Join Date: Jul 2012
Location: Bandung, Indonesia
Quote:
Originally Posted by victorcqueirozg View Post
After or before install the rom? But what happen if have i forgotten to wipe after?
Before.
| F4uzan | Optima Team
------------------------------------



 
victorcqueirozg
Old
(Last edited by victorcqueirozg; 23rd May 2013 at 05:15 PM.)
#9  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 25
Join Date: May 2013
Quote:
Originally Posted by F4uzan View Post
Before.
I think i didn't wipe anything before. But, if i had did that, what should i do?
 
victorcqueirozg
Old
#10  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 25
Join Date: May 2013
A USB JIG with 313 K will take care of it? What do you guys think?

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes