Make Your Own Heat Sink for the LG Optimus 4X HD

Its not a rare occurrence that performing a resource heavy task on your Android device (e.g. … more

Learn How to Create an Old School Dialer

XDA is not only a great source for custom ROMs, kernels, and various modifications for numerous … more

USB Desktop Charger Roundup – XDA TV

Sometimes you learn one way to do something, and that’s the way you do it forever. You never … more

Samsung Galaxy Grand Duos Receives Early CM12 Port

Samsung Galaxy Grand is a dual-SIM phone with a 5 screen that was announced two years ago. … more

Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

Wifi hot spot not working in jb 4.3

OP amritmalviya

2nd April 2014, 03:56 PM   |  #1  
amritmalviya's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 4
 
147 posts
Join Date:Joined: Dec 2012
More
Plz help how to solve this problem after official jb 4.3 update wifi hotshot not working after installing superbeam app.....

Sent from my C1905 using XDA Premium 4 mobile app
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	1396446933824.jpg
Views:	90
Size:	31.2 KB
ID:	2664370  
2nd April 2014, 04:07 PM   |  #2  
mbc07's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 447
 
402 posts
Join Date:Joined: Dec 2013
Donate to Me
More
WiFi hotspot working fine here with 4.3 update...
2nd April 2014, 04:42 PM   |  #3  
amritmalviya's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 4
 
147 posts
Join Date:Joined: Dec 2012
More
Whats wrong with me?

Sent from my C1905 using XDA Premium 4 mobile app
2nd April 2014, 06:27 PM   |  #4  
mbc07's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 447
 
402 posts
Join Date:Joined: Dec 2013
Donate to Me
More
Well, I have Xperia M dual, try asking other Xperia M single SIM users to see if they got the same problem...
Last edited by mbc07; 3rd April 2014 at 12:18 AM.
2nd April 2014, 11:06 PM   |  #5  
Junior Member
Flag Cingoli
Thanks Meter: 9
 
24 posts
Join Date:Joined: May 2012
More
Try to uninstall the superbeam app, maybe it creates some conflicts.
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes