Watch This Now!

Restored IMEI now no network issue

20 posts
Thanks Meter: 0
By micechef, Junior Member on 15th March 2014, 03:11 AM
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread

I have a Galaxy GT-P1000
My locality is New Zealand

Currently flashed;
2.3.6 stock firmware
Baseband JPZ modem

I recently messed up and didn't save efs while flashing and ended up with 0049. I paid a guy to fix it for me and IMEI is showing up correctly now. Serial # is still 000's.

My issue is;
With a correct brand new sim (and others tried) While signal is showing, I have no network, Under Settings -> About Device -> Status;
Phone Number : Unknown
Network : Unknown
Signal strength : (good)
Mob Network Type : HSDPA
Service State : Out of service
Roaming : Not Roaming
Mobile Network State : Disconnected
IMEI : (correct)
Serial number : 000's

I cannot make any phone calls, even toll free or to network support. 5 days ago this tablet was working on a network before flashing it.

Any help would be greatly appreciated. Thank you
15th March 2014, 02:23 PM |#2  
Deep Nox's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 26
You could try re-flashing the tab. There is a threads on re-stocking gsm tabs back to stock. If that doesn't work you could try manually programming the tab via the memo app. Open memo > in the search box type **772, that should open the programming menu. Thats as much as i know. You have to take it from here.

Sent from the Galaxasaurous tabalonicus Rex
Post Reply Subscribe to Thread

Guest Quick Reply (no urls or BBcode)
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes