Firefox OS: 17 Smartphones & 40+ Markets In 2015

The post Firefox OS: 17 Smartphones & 40+ Markets In 2015 appeared first on … more

Samsung Unpacked Coverage: All About the S6

more

Samsung Galaxy S6 Cameras

more

The Battery Behind the Samsung S6 and S6 Edge

more
Post Reply

Norwegians! Plz answer.

OP mikkis2k

16th March 2014, 08:08 PM   |  #1  
mikkis2k's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 651
 
1,026 posts
Join Date:Joined: Jun 2010
Hi, so i was wondering of there were any norwegians that have installed a custom rom on their note 3? I want to try OMEGA, but i don't know if it will make my call quality go down or make me sound bad on the phone in a phone call!.. anyone?
16th March 2014, 08:53 PM   |  #2  
radicalisto's Avatar
Senior Member
Flag York
Thanks Meter: 1,519
 
3,715 posts
Join Date:Joined: Nov 2013
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by mikkis2k

Hi, so i was wondering of there were any norwegians that have installed a custom rom on their note 3? I want to try OMEGA, but i don't know if it will make my call quality go down or make me sound bad on the phone in a phone call!.. anyone?

It won't no.
16th March 2014, 08:56 PM   |  #3  
mikkis2k's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 651
 
1,026 posts
Join Date:Joined: Jun 2010
Quote:
Originally Posted by radicalisto

It won't no.

so you have a norwegian note 3? what rom do you use amd wich rootinh method did you use? cf-root any good?
16th March 2014, 08:58 PM   |  #4  
radicalisto's Avatar
Senior Member
Flag York
Thanks Meter: 1,519
 
3,715 posts
Join Date:Joined: Nov 2013
Donate to Me
More
I don't no. - But flashing Omega won't affect your call quality. I used CF-Autoroot as it was easiest but it does trip Knox.
16th March 2014, 09:01 PM   |  #5  
mikkis2k's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 651
 
1,026 posts
Join Date:Joined: Jun 2010
Quote:
Originally Posted by radicalisto

I don't no. - But flashing Omega won't affect your call quality. I used CF-Autoroot as it was easiest but it does trip Knox.

did you have the multitouch glitch before you rooted? Or do you encounter it now? i just asked, because they use a different modem than what we have on our modell.
16th March 2014, 09:03 PM   |  #6  
radicalisto's Avatar
Senior Member
Flag York
Thanks Meter: 1,519
 
3,715 posts
Join Date:Joined: Nov 2013
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by mikkis2k

did you have the multitouch glitch before you rooted? Or do you encounter it now? i just asked, because they use a different modem than what we have on our modell.

Nope, no multitouch error here. If you haven't had it within a couple of weeks of use then you won't be affected by it. - Isn't a software issue it's a hardware issue.
16th March 2014, 09:06 PM   |  #7  
mikkis2k's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 651
 
1,026 posts
Join Date:Joined: Jun 2010
Quote:
Originally Posted by radicalisto

Nope, no multitouch error here. If you haven't had it within a couple of weeks of use then you won't be affected by it. - Isn't a software issue it's a hardware issue.

i can use all fingers, but it glitches if i use more than 4 fingers(stops) if i have 3 fingers in a straight line and move the middle finger forward and backwards it glitches and changes color on the top finger.. what do you reccomand doing?
17th March 2014, 09:07 AM   |  #8  
TrekHackz's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 35
 
125 posts
Join Date:Joined: Mar 2014
More
Call quality is great no matter what? Norwegian Notes or not.. even though my Note has a buzzy mic.. but everything else works so just flash!

Sent from my SM-N9005 using XDA Premium 4 mobile app
18th March 2014, 09:24 PM   |  #9  
radicalisto's Avatar
Senior Member
Flag York
Thanks Meter: 1,519
 
3,715 posts
Join Date:Joined: Nov 2013
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by mikkis2k

i can use all fingers, but it glitches if i use more than 4 fingers(stops) if i have 3 fingers in a straight line and move the middle finger forward and backwards it glitches and changes color on the top finger.. what do you reccomand doing?

Have a look in the multi touch thread and see if yours has the error, I never even tried multi touch so cannot comment on it.

Sent from my Nexus 5 using XDA Premium 4 mobile app
18th March 2014, 09:39 PM   |  #10  
mikkis2k's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 651
 
1,026 posts
Join Date:Joined: Jun 2010
Quote:
Originally Posted by radicalisto

Have a look in the multi touch thread and see if yours has the error, I never even tried multi touch so cannot comment on it.

Sent from my Nexus 5 using XDA Premium 4 mobile app

tbh i didn't care.. i am now rocking OMEGA and i can't see this "bug" affect my day to day use or gaming yet.. so whatever :P

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes