Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

Stuck in boot loop after flashing CM7

OP xowgax

19th March 2014, 10:56 PM   |  #1  
xowgax's Avatar
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
10 posts
Join Date:Joined: Nov 2012
Hi all, hoping this is a stupidly simple fix. I wanted to update to latest stable CM7 and so downloaded and flashed it from CWRecovery,
I also ran the factory reset, and cleared the cache.
When I boot, it shows the blue loading screen, then comes to the "Welcome to ADR6300" and reverts to the CyanogenMod7 loading screen..
Then, it keeps bouncing back and forth between these two screens until I pull the battery...
19th March 2014, 11:13 PM   |  #2  
Account currently disabled
Thanks Meter: 2,073
 
3,923 posts
Join Date:Joined: Sep 2010
You didn't mention the order of what you did. Assuming you have no valuable data, I would just start over.
  1. Reboot into recovery
  2. Wipe system
  3. Factory reset
  4. Flash ROM
  5. Flash GAPPs (if desired)
  6. Reboot into ROM

Also, ensure you're on the latest CWM, first.
19th March 2014, 11:46 PM   |  #3  
xowgax's Avatar
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
10 posts
Join Date:Joined: Nov 2012
[Solved]
Quote:
Originally Posted by PonsAsinorem

You didn't mention the order of what you did. Assuming you have no valuable data, I would just start over.

  1. Reboot into recovery
  2. Wipe system
  3. Factory reset
  4. Flash ROM
  5. Flash GAPPs (if desired)
  6. Reboot into ROM

Also, ensure you're on the latest CWM, first.

Worked perfectly! Thank you!!
Apparently the problem was having the wrong version of GAPPs. I was reinstalling but Wiping system was the step I had skipped!
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes