Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,742,143 Members 52,234 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[Q] How to resize desktop?

Tip us?
 
foxmolder1985
Old
#1  
foxmolder1985's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 16
Posts: 189
Join Date: Jan 2012
Location: Salerno, Italy
Default [Q] How to resize desktop?

Hello. Does anyone know how to resize the wallpaper ? I installed gravity box to remove softkeys, but the wallpaper act as if the button bar was still there. Can I resize the wallpaper in order to cover even that black bar on the bottom? Thank you
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	Screenshot_2014-03-11-17-29-18.jpg
Views:	11080
Size:	213.8 KB
ID:	2625224  
 
ThemerSupport
Old
#2  
ThemerSupport's Avatar
Official Themer Rep
Thanks Meter 407
Posts: 820
Join Date: Aug 2013
Quote:
Originally Posted by foxmolder1985 View Post
Hello. Does anyone know how to resize the wallpaper ? I installed gravity box to remove softkeys, but the wallpaper act as if the button bar was still there. Can I resize the wallpaper in order to cover even that black bar on the bottom? Thank you
Hi,

If you're using a Nexus 5, try this:
1. Delete all the themes (/sdcard/MyColorScreen/Themer/ThemeCache).
2. Use Expanded Desktop mode.
3. Reapply the theme.

It should fit the wallpaper correctly, however we don't advise always having your soft keys hidden as Themer (as well as the themes themselves) work best on stock display settings.
Apply beautiful themes to your phone in one click with Themer by MyColorScreen.

Learn more at ThemerApp.com.
 
foxmolder1985
Old
#3  
foxmolder1985's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 16
Posts: 189
Join Date: Jan 2012
Location: Salerno, Italy
Thank you for your fast answer, i've done as you adviced but the issue persists
 
Peke23c
Old
#4  
Junior Member
Thanks Meter 0
Posts: 7
Join Date: Mar 2014
 
ThemerSupport
Old
#5  
ThemerSupport's Avatar
Official Themer Rep
Thanks Meter 407
Posts: 820
Join Date: Aug 2013
Quote:
Originally Posted by foxmolder1985 View Post
Thank you for your fast answer, i've done as you adviced but the issue persists
How are you using the Expanded Desktop mode? Does applying new themes give you the same issue?

I've been using Themer with Expanded Desktop mode for a day now, using a few themes, and I've encountered no issues. Try various ways of using ED and one of them should work out
Apply beautiful themes to your phone in one click with Themer by MyColorScreen.

Learn more at ThemerApp.com.
 
kidmarche
Old
#6  
Junior Member
Thanks Meter 0
Posts: 6
Join Date: May 2012
 
Kevikilla
Old
#7  
Member
Thanks Meter 4
Posts: 46
Join Date: Nov 2012
Quote:
Originally Posted by foxmolder1985 View Post
Hello. Does anyone know how to resize the wallpaper ? I installed gravity box to remove softkeys, but the wallpaper act as if the button bar was still there. Can I resize the wallpaper in order to cover even that black bar on the bottom? Thank you
 
foxmolder1985
Old
#8  
foxmolder1985's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 16
Posts: 189
Join Date: Jan 2012
Location: Salerno, Italy
Quote:
Originally Posted by ThemerSupport View Post
How are you using the Expanded Desktop mode? Does applying new themes give you the same issue?

I've been using Themer with Expanded Desktop mode for a day now, using a few themes, and I've encountered no issues. Try various ways of using ED and one of them should work out
I'm using gravity box with extended desktop mode.
With the other themes the black bar is smaller but it's still there as you can see from the screenshots
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	Screenshot_2014-03-15-01-45-50.jpg
Views:	46
Size:	214.5 KB
ID:	2631375   Click image for larger version

Name:	Screenshot_2014-03-15-01-46-59.jpg
Views:	34
Size:	131.7 KB
ID:	2631376  
 
ThemerSupport
Old
#9  
ThemerSupport's Avatar
Official Themer Rep
Thanks Meter 407
Posts: 820
Join Date: Aug 2013
Quote:
Originally Posted by foxmolder1985 View Post
I'm using gravity box with extended desktop mode.
With the other themes the black bar is smaller but it's still there as you can see from the screenshots
Maybe uninstall Themer - delete the /sdcard/MyColorScreen/ folder - then reinstall.

As mentioned, Themer is designed to work best on a stock layout, therefore getting it to work with adjusted display settings isn't recommended. Sorry for the inconvenience.
Apply beautiful themes to your phone in one click with Themer by MyColorScreen.

Learn more at ThemerApp.com.

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes