Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,781,336 Members 37,276 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[Q] Hard reset and custom recovery

Tip us?
 
enban
Old
#1  
enban's Avatar
Member - OP
Thanks Meter 13
Posts: 70
Join Date: Apr 2011
Location: Burjassot (Valencia)
Default [Q] Hard reset and custom recovery

Hi all,

my XT1032 has unlocked bootloader, is rooted and has and PhilZ recovery installed. I've also deleted some system apps. What would be the correct way to perform an hard reset? From fastboot menu? Through PhilZ? There is something I should be aware of before tring to do it?

Thank you for your help.

E.
 
denzel09
Old
#2  
Senior Member
Thanks Meter 694
Posts: 3,220
Join Date: Jun 2009
Location: Venezia
You can do it from Philz recovery.
The Following User Says Thank You to denzel09 For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
enban
Old
#3  
enban's Avatar
Member - OP
Thanks Meter 13
Posts: 70
Join Date: Apr 2011
Location: Burjassot (Valencia)
Quote:
Originally Posted by denzel09 View Post
You can do it from Philz recovery.
Thank you (Grazie! I'm italian too )!
The Following User Says Thank You to enban For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
Landrea
Old
#4  
Landrea's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 51
Posts: 141
Join Date: Oct 2012
Location: Perugia, Italy
Quote:
Originally Posted by enban View Post
Hi all,

my XT1032 has unlocked bootloader, is rooted and has and PhilZ recovery installed. I've also deleted some system apps. What would be the correct way to perform an hard reset? From fastboot menu? Through PhilZ? There is something I should be aware of before tring to do it?

Thank you for your help.

E.
Why do you want to perform an hard reset?
BTW I'd do it from philZ.
 
enban
Old
#5  
enban's Avatar
Member - OP
Thanks Meter 13
Posts: 70
Join Date: Apr 2011
Location: Burjassot (Valencia)
Quote:
Originally Posted by Landrea View Post
Why do you want to perform an hard reset?
BTW I'd do it from philZ.
Just because I have messed up the ROM, deleting stuff and so on. It works fine, but I just wanted to know in advance what would be the "right" way to do HR. Just in case, you know.
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes