Post Reply

[Q] Anyone know of a way to get menu overflow button?

OP supremekizzle

17th March 2014, 06:26 AM   |  #1  
OP Senior Member
Thanks Meter: 33
 
166 posts
Join Date:Joined: Mar 2013
Anyway to get the menu overflow button into all apps and disable menu key or make it multitask key? Xposed modules or Roms? I loathe the menu key. All of my other devices have software buttons so I'm always thrown off when going to my note. Thanks
17th March 2014, 04:06 PM   |  #2  
Elim's Avatar
Senior Member
Flag Antwerpen
Thanks Meter: 345
 
1,559 posts
Join Date:Joined: Feb 2008
More
Quote:
Originally Posted by supremekizzle

Anyway to get the menu overflow button into all apps and disable menu key or make it multitask key? Xposed modules or Roms? I loathe the menu key. All of my other devices have software buttons so I'm always thrown off when going to my note. Thanks

xposed module: 3-dot menu mod do the job(add soft menu key). Install it, activate in xposed and restart.

PS. And Samsung did it again wrong, because the menus are ugly in all their apps (light grey icons on a white background).
Last edited by Elim; 17th March 2014 at 06:21 PM.
The Following 2 Users Say Thank You to Elim For This Useful Post: [ View ]
18th March 2014, 03:18 AM   |  #3  
Barracuda77777's Avatar
Senior Member
Flag Sydney
Thanks Meter: 232
 
586 posts
Join Date:Joined: Jul 2011
More
delete
Last edited by Barracuda77777; 18th March 2014 at 11:16 AM.
19th March 2014, 05:31 AM   |  #4  
GldRush98's Avatar
Senior Member
Flag Taylorville, IL.
Thanks Meter: 269
 
2,168 posts
Join Date:Joined: Jun 2006
More
Good stuff. This restored the 3 dot menu in Chrome after Google yanked it out in the last update.
20th March 2014, 01:43 AM   |  #5  
Senior Member
Thanks Meter: 104
 
501 posts
Join Date:Joined: Dec 2013
I peronwly love the menu button
20th March 2014, 02:32 PM   |  #6  
wingdo's Avatar
Senior Member
Flag Chicago
Thanks Meter: 50
 
343 posts
Join Date:Joined: Apr 2010
More
Quote:
Originally Posted by Duly.noted

I peronwly love the menu button

Agreed.

Sent from my SCH-I545 using Tapatalk
20th March 2014, 04:50 PM   |  #7  
Senior Member
Flag Utrecht
Thanks Meter: 57
 
594 posts
Join Date:Joined: Feb 2009
More
Quote:
Originally Posted by wingdo

Agreed.

Sent from my SCH-I545 using Tapatalk


Now to find a way to turn the menu button into a task switcher button and set long press home to google now
22nd March 2014, 12:57 AM   |  #8  
Medy89's Avatar
Member
Thanks Meter: 7
 
40 posts
Join Date:Joined: Jun 2013
More
Youre right ... Listen to me get xposed modules install gravity box jellybean version... and use their pie controls.... make them appear on left side.... so use ur left thumb to acces home button and recent task on pie.... and your right thumb for the return button ... i know the feels... since that threw me off too ... this way you can comfortably navigate without sacrificing screen estate... .. trust me it rocks... contact me if you have more questions .. youre welcome
22nd March 2014, 01:30 AM   |  #9  
Senior Member
Thanks Meter: 30
 
103 posts
Join Date:Joined: Aug 2010
Quote:
Originally Posted by rajackar

Now to find a way to turn the menu button into a task switcher button and set long press home to google now

Long press home to Google Now can be done with Xposed. Both my phone and tablet work like that. I use Switchr for task switching with the activator in the bottom left and Button Savior Pro on the bottom right.
22nd March 2014, 02:32 AM   |  #10  
Senior Member
Thanks Meter: 104
 
501 posts
Join Date:Joined: Dec 2013
mine does that automatically. it also tried opening dolphin for some reason LoL

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes